1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582178 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2436978

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2023-01-03
söder över: Säger det återigen, splitta förstakedjan nu, visst att poängen kommer, men de kommer i stim.
De kan se nästintill osynliga ut tillsammans i 4 matcher i rad, sen kommer ett stim på 3 matcher där det kommer lite poäng.

Jag vill däremot se att jobbet alltid finns där. Det kuggar inte alls mellanåt då både Dahlén och Emil.P är lite för mjuka i spelet mellanåt.
Jag skulle hellre som sagt se en bättre balans och få ut mer av Landers tyngd och att Dahlén kan få utrymme att spela lite mer skönt, vilket jag tror han kan få med en anna ytterforward tar för sig mer och är stark på puck så vi får lite längre anfall och kan bygga momentum lite mer.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2023-01-03
Sputnik: Att hålla på ändra kedjorna nu känns onödigt så länge vi ligger där vi ligger. Vem ska man sätta med Dahlén då exempelvis? Tycker ingen annan forward utöver EP har förmågan att spela med Dahléns smartness. Ska vara Hanzl då, men det blir ju knappast något större skillnad jämfört med Lander. Sätter du in Halloran där blir det ju lika ”mjukt” ändå. Och resten är ju mer eller mindre brunkare.

Nä kör vidare på det vinnande spåret, får vi in tyngre spets framöver/nästa säsong kan man nog laborera lite mer.
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2023-01-03
Sputnik: Ligans bästa ”andra bästa” kedja sett till produktion vill du splittra?! Nä där håller jag inte med.

Dom producerar bra och gör även jobbet i defensiven med Lander i spetsen otroligt bra! Att tro att dom ska dominera varje byte varje match är väldigt orättvist och dom producerar när det verkligen behövs. Dessutom är det risk att tappa PP kemin med att bryta upp den kedjan vilket vi inte behöver. Ju längre den här serien går desto bättre kommer dom bli och kommer garanterat bli livsfarlig under ett slutspel.
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2023-01-03
Sputnik: jag håller med. Jag är inte oäven att dela dem heller!

Dom kan köra i pp där deras bristande entusiasm inför fysiska dueller inte spelar in.

Det är kanske inte så troligt att man splittar dem dock även om kanske wedins skada kan tvinga fram en tanke om hur man istället kan formera trupperna…
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2023-01-03
Sputnik: Jag håller med. Det blir inte många sekunders puckinnehav på de 3 när de spelar tillsammans. Vi kan få ut mer av dom om vi delar upp dom. Om det inte funkar så kan man alltid gå tillbaks men det är något vi borde testa innan ett eventuellt slutspel.
Låst ämne