1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2441716

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
empa11: ja och inga journalister, inte ens STs verkar intresserade att följa upp denna potentiella matchfixning men enligt uppgifter har Claesson lagt en beställning på en ny Tesla
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
JanneH: jag hoppas att flera här bidrar att belysa denna sak genom de olika funktioner som finns för misstänkt matchfixning.

Handlar det om oduglighet så är det väl fin men matchfixning är den misstanke som ska undersökas.

Att vara jävligt dålig som domare är inte olagligt eller fel på något annat vis för som supporter, sponsor eller annat sätt intresserad av sporten har vi inte det minsta med domarnas kompetens att göra utan det är mellan varje enskild domare och hans närmsta chef.

Gissa hur den relationen funkar..

Jooo ni där är det höga krav! Moralen är högre än hos närmsta kvinnojour!
Hahahaha!

Nä…

Det är matchfixning som skall utredas och efter matchen mot FBK är det rätt jävla tydligt att domartrojkan kommer ut i andra perioden med en agenda som inte finns på isen.

Det är en uppsjö av matcher man ser varenda jävla år men jag har nog inte sett en så uppenbart otillbörligen påverkad match sedan den gången man körde på Backlund i förlängning och avgjorde.

Men dåliga domare har man sett fler gånger än vad som går att räkna. Domare som missar lite skit här och där åt båda håll är inget problem. Det släpper spelare när dom pustar mellan byten och supportrar släpper det i periodpauser eller efter ett syrligt inlägg på HS.

Det här är något annat.

Det gick ju bra! Det var inget gnäll, inga bråk inga onödiga efterslängar. Allt var ju ”normalt” efter 1 perioden.

I andra förändras detta och det kommer gruff och det kommer filmningar. Detta inte för att en motståndare förändra sina närkamper eller någon annan spelsituation.

Nä… domarna förändrar hela bilden på egen hand. Sedan lägger dom sig platta efter matchen och säger att dom har rätt i allt utom var Pär Svensson har klubban.

Nää det här är något ruttet.

Jag hoppas att som sagt att man åtminstone undersöker detta från behörigt håll.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-01-07
JanneH: Jag vill absolut inte jinxa något. Men trots att det var det värsta jag varit med om igår gällande domare och orättvist resultat så väljer jag att tänka framåt och positivt. Det tjänar ingenting till att gräva ner sig och vara arg, matchen går inte att ändra på nu. Resultet blev en orättvis förlust. "Rånet i Timrå" kommer för alltid att minnas.

OM jag säger OM vi spelar som vi gjorde igår i ett slutspel och vi slipper fler långtidsskador så är det inte omöjligt att slå Färjestad i bäst av 7 matcher trots att vi lär ha domarna emot oss. Slår man Färjestad kan man gå hela vägen. Det är iaf min känsla nu.

En vinst på torsdag hemma mot Rögle vore enormt viktigt.

Älska Timrå IK för alltid.
Låst ämne