1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581444 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2446113

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
Sputnik: såg Ep i Ånge i uppväxten i många år gjorde 3 minuters byten hela tiden . Därför skrev jag han gjorde bara ett byte på 1.20 i Rögle matchen tycker han är övervärderad
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
She: Idag var första gången den här säsongen jag stängde av en Timråmatch innan slutsignalen. Efter matchstraffen tänkte jag att det blir en till 5-0:a, och mycket riktigt. Bittert. Som om inte januari är jävligt nog.

Vad som orsakar kräftgången är svårt att säga. Troligen finns det flera faktorer och jag har inte den insynen att jag vågar påstå mig ha svaren. Ändå är den uppenbart att Strömbergs och Lyytinens frånvaro är ett stort avbräck. I mina ögon är de lagets bästa backar, och att ingen av de spelar lägger en tung börda på en tunn backsida. Jag tror att det kommer bli stor förändring till de positiva när de kliver in i laget igen.

Forwardssidan ger mig en hel del huvudbry. Wedins skada är så klart tung, men det måste finnas en bättre lösning i det fallet än att splittra på Pettersson, Lander och Dahlén. Den kedjan har varit riktigt bra det här säsongen. Laga inte det som inte är trasigt.

Hartmann är en personlig favorit som visserligen haft en tungt år, men han har varit bättre på slutet och jag tycker absolut att han förtjänar en plats bredvid Hanzl. Vem som ska ta den andra platsen är jag osäker på. Kan tänka mig Walli eller Pääjärvi.

Däremot har jag börjat få nog av Halloran. Jag blev uppriktigt glad när jag såg att han var uppsatt som 13:e forward idag. När han sedan skickas in i PP när Timrå är i desperat behov av en reduceringspuck... Nä, då var det något som brast inombords.

En sak som har snurrat i mitt huvud en hel del är lagbygget kontra tränaren. Ante är bra på att bygga en stabil defensiv. Samtidigt förfogar han över ett lag där kvalitén finns i offensiven. Jag får inte ihop tanken bakom det där. Är det någon mer som tänkt samma sak?
Låst ämne