1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2446347

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
Bort med Svensson, Stenqvist, Andersson, Lundin, Rindell och några till. In med stabila backar som kan mata forwardena. Och stabila, snabba, smarta backar KOSTAR pengar. Annars man är bottenlag med Svensson och dom som vi har. Vill man utmana långsiktigt då ska man ändra mentalitet. Det finns hundratals spelare som Rindell till och med bättre i Allsvenskan. :)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
HKN: Ogillar det faktum att Kapanen skrivit två år med alla sina nyförvärv. DET känns som en missräkning. Eller en jäkla chansning.

Fast kanske tänker man att Rindell nästa år går på ett ut med att man tappar Eronen då? Stenqvist lär försvinna och förhoppningsvis ersättas av något skarpare.

Mieho och MPS kanske är tänkt att tugga minuter i en tung tredje eller fjärde nästa säsong. Det kan man ju vara fine med, men då behöver det försvinna andra sånna lirare.

Tänker att de spelare man inte hört någonting om inte är aktuella att förlänga överhuvud taget. Typ Lundin, Andersson, Stenqvist, Eronen, Alvarez, Walli, Halloran, Rautio och säkert nån jag glömt. Borde inte vara helt omöjligt att levla upp någon position.
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
HKN: Är kanske lite neg nu men i ärlighetens namn tycker jag bara Lytinen och Eronen platsar för nästa år. Jag vet att jag slaktar en helig ko här men ärligt talat tycker jag inte Didrik varit särskilt bra varken förra eller denna säsong. Stenqvist kan göra några enstaka bra matcher men över en säsong håller han inte, alls. Svensson gillar jag skarpt som person men han hänger inte alls med i år och slänger ofta iväg puckar helt okontrollerat.

Rindell tänker jag inte kommentera mer än att Edfeldt är bättre.

Erixon, tja om jag är på bra humör kan han få en plats.

En helrenovering av backsidan behövs om vi ska bli ett riktigt topplag.
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
Jahopp, två extremt dåliga insatser och nu ska vi endast snacka vilka spelare/ledare som ska bort. Klicka på nedan länk för att komma till en jättebra sida för sådant snack 👇😉
Låst ämne