1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581444 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2446512

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
Patrick Polly: Walli är given men tyvärr känner i allafall jag att Eronen inte bör få förlängt, han har inte skridskoåkningen för att färga fullt ut i SHL. Svensson, Didde och Erixon, ja där får det räcka med backar som inte har snabbheten och spelsinne att väga upp det med. Vi behöver bygga mer modernt med skridskoskickliga backar som klarar av att vara kreativa med fart.

Stenqvist och Eronen får nog se sig om på andra håll nästa säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
Sputnik: Håller med. Tycker de flesta lag har modernare backar än oss, jag kikade på HVs match och tycker till och med dem har mer SHL-mässiga backar även om resultaten inte går med dem. Vår offensiv blir lidande av alla träiga backar, som förvisso står rätt och parkerar bussen bra vissa matcher, men som inte förmår att föra ut pucken ur egen zon.

Lyytinen är givetvis ett friskt tillskott, hade även hoppats på Rindell men han känns för osäker och vek hittills. Eronen är långsam och känns lite som denna säsongs Zajac, bara något bättre. Didde är en gedigen back, men som vi vet ingen som glimmrar med sin puckhantering. Jag har försvarat Stenqvist och gör det till viss mån fortfarande, men han har för dålig timing och är för långsam i uppspelen för att vara SHL-mässig, han drar även de förhatliga långa diagonalpassningarna som jag hatar innerligt.

Där rök 6e platsen också. Fan.
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
Sputnik: Tycker detta faller på Nubben återigen.
Han har misslyckats 3 säsonger i SHL på raken att förstå hur SHL fungerar med den moderna hockeyn och har byggt en undermålig backsida. Kapanen har i efterhand på en riktigt skral marknad fått trolla fram lösningar.

Sen kan man väl lite ifrågasätta om man skulle satt 2 årskontrakt på alla, Rindell, Mieho och Pääjärvi(beroende på hur dyr han är) till exempel. Men det får väl nästa säsong utvisa kan jag känna.
Låst ämne