1150x200-DZwzjzBX.jpg

Timrå IK

560041 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2446862

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
empa11: Ja Kapanens värvningar denna säsong är ju svårt att utvärdera utan att veta vad han har för övriga planer för lagbygget kommande säsong. Visst att man kan vara tveksam på alla 2 årskontrakt, men de bör få växa in i det och visa upp sig även nästa säsong kan jag ändå känna.

Det lär nog vara en någorlunda omsättning på spelare till nästa säsong och jag tror som jag nämnt innan att Rautio, Eronen,Stenqvist, Andersson, Alvarez, Lundin, kanske Boyce får röra på sig till nästa säsong.

Walli till rätt pris är ändå en bra rollspelare.

Det innebär att det är minst 2 backplatser att fylla och typ 4 forwardsplatser.
Där går det att få ut rätt stort djup på lagbygget kan jag tycka.
+1
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
Sputnik: Enig!
Skillnaden mot förra årets spelaromsättning är att min känsla är att till nästa säsong blir vi av med ”rätt” spelare. Ingen respektlöshet menad, men stommen som var kvar i detta lag inför säsongen var i bästa fall godkända spelare, inte mer. Rattie och Lodin var tunga tapp sett till det som var positivt under säsongen.

Vi har en otroligt mycket mer kvalitativ stomme att bygga på inför 23/24. Det kommer säkert inte vara helt perfekt då heller. Men vi kommer ha en målvaktssida som är komplett, topp-6 forwards är de facto bra spelare, vissa otroligt bra. Det är backsidan och tyngden offensivt som behöver stärkas.
+3
Låst ämne