1150x200-DZwzjzBX.jpg

Timrå IK

560041 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2446838

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
Olle: Freddan är väl de flesta rörande överens om att han var en bra tränare för HA, men räckte inte för SHL. Ante är nog för tidigt att säga än, även om det just nu lutar mer mot att han har SHL-kapacitet. Att utvärdera Kapanen kommer jag inte nära börja göra nu. Det känns ok med honom, vill ge honom 1 säsong + innan jag säger bu eller bä där.

Vad är det vi har? 12-13 nya spelare i truppen just nu jämfört med förra säsongen. Kan väl bara vara HV som klår det.
Över hälften i detta lag har inte ens spelat mer än en halv säsong tillsammans. Jag är inte emot positiva förändringar, men nog måste den absoluta majoriteten få chansen att spela ihop sig innan man börjar talar om floppar, haveri, misslyckande etc. Eller kval hade ju varit det, men det får vi ju hoppas att det inte bli tal om.

Mycket talar för play-in. Är inte det godkänt så kommer jag inte hålla med. Svensson får mycket stryk nu, och hans negativa sidor har faktiskt varit väldigt synliga på senaste. Dock är han en spelare som arbetar mycket i det dolda, så det är svårare att ge honom cred när han förtjänar det. Börjar vi vinna igen är jag helt övertygad om att han fyller en roll i det.
+2
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
empa11: Ja Kapanens värvningar denna säsong är ju svårt att utvärdera utan att veta vad han har för övriga planer för lagbygget kommande säsong. Visst att man kan vara tveksam på alla 2 årskontrakt, men de bör få växa in i det och visa upp sig även nästa säsong kan jag ändå känna.

Det lär nog vara en någorlunda omsättning på spelare till nästa säsong och jag tror som jag nämnt innan att Rautio, Eronen,Stenqvist, Andersson, Alvarez, Lundin, kanske Boyce får röra på sig till nästa säsong.

Walli till rätt pris är ändå en bra rollspelare.

Det innebär att det är minst 2 backplatser att fylla och typ 4 forwardsplatser.
Där går det att få ut rätt stort djup på lagbygget kan jag tycka.
+1
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
empa11: Svensson har ju faktiskt inte så mycket speltid jämfört med Eronen, Lyytinen och Erixon. Intressant är också att Stenqvist är den back som får absolut minst speltid (borträknat juniorerna). Känslan är att han får leta ny klubb nästa säsong.
+2
Låst ämne