1150x200-DZwzjzBX.jpg

Timrå IK

560041 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2446979

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
Skiten kommer fortsätta rinna tills klubben inser att spelet inte representerat poängskörden. Det är individuella prestationer som gett oss den tabellplacering vi har idag.
Underliggande statistik har hela säsongen pendlat mellan 11:e och 8:e plats. Det är få vinstmatcher som Timrå faktiskt varit bra i år i ärlighetens namn.

Men PDOn har stuckit ut och varit bra och det är väl tack vare främst JJ och typ Jonte. Samtidigt vittnar den usla corsin och fenwicken att laget fungerar sämre än "jag:et". Och varför är det så? Ingen aning, men någon måste veta och kunna åtgärda!
+4
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
SebastianH: Rent krasst är det väl så att vi haft ett väldigt dåligt grundspel i många år, även året då vi gick upp. Det enda som är uppstyrt sen dess är att vi nu varit betydligt mer disciplinerade i egen zon.

Man får se det positivt, vi har inte en forward stillastående vid offensiv blå!
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-01-14
SebastianH: om man staplar upp vilka spetsvärvningar vi gjort och hur väl dom fallit ut så får man ju kanske en fingervisning också. Nu snackar vi dom spelare där vi spenderat mest pengar på enskilda värvningar:

Dahlén - 4/5
Lander - 4/5
EP 3/5
Wedin 2/5
Stenqvist 1/5 (värvad som spets men minst speltid av alla backar)
Halloran 2/5
Eronen 2/5

Resten ser jag som bredd men en sån som Lyytinen har ju å andra sidan kraftigt överpresterat också. Säger inte att oavstående betyg är facit men vi hade behövt få bättre resultat av fler för att få igång lagmaskinen över tid tror jag. På den listan ska väl 3 spelare ej få förlängt och Wedin vet man ju inte hur det blir med heller. Gör han en till comeback? Jämför man med andra lags spetsvärvningar så räknar jag Karlqvist som 4/5 och en som Suomela som solklar 5/5. Sklenica och Smejkal känns också som riktigt lyckade värvningar.
+3
Låst ämne