1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581725 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2451475

Sv: Apropå nånting...
Labban: En snart 35-åring som dragits med skador tre av de fyra senaste säsongerna, och du känner dig okej med kontrakt på 1,5 år? Palolas spetsegenskaper har varit farten och skottet. Farten har avtagit i takt med skadorna. Vi har tillräckligt med segt virke på forwardssidan. Jag är fine med kontrakt för resten av säsongen. Han kommer inte kosta många kronor att få loss, betydligt billigare än vad valfri spelare i SHL/HA hade varit tex, och går nog in på Hallorans lön rakt av som ska ha varit motsvarande 130k svenska kronor när säsongen började men som nu är lite dyrare med tanke på dollarnas kurs
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Icingpucken: JO sant men tänkte att man vet att han är bra och att man vill skriva över nästa också. Beror ju helt på hur pass säker man är där.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Icingpucken: Man kan ju inte säga sånt rakt av, eller hur? Är han jättebillig så bör han ju peta flera spelare i vårat lag. Binder man honom inte för nästa och han visar sig vara ett bra tillskott ja då riskerar man att något annat lag ger sig in i kampen och då är det inte säkert man får behålla honom. Kontraktsskrivande är alltid lite utav en chansning och skulle det vara så enkelt att man skriver korta kontrakt hela tiden hade nog fler sportchefer gjort det.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Icingpucken: Det jag börjar undra är, har Kimmo extremt dålig koll på spelarmarknaden utanför finland?
Kommentera