1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581738 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2451639

Sv: Apropå nånting...
Dubbeld: Skulle just lägga in det själv, han menar alltså att Hallonet har fått för lite speltid, märkligt, spelat i andrakjedjan och i PP, vad begär han, spel i första?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Åttonde mest speltid i PP av forwards och elfte mest speltid i snitt totalt per match av forwards, efter namn som Lundin, Andersson och likvärdigt med Pääjärvi. Jag hade gärna sett att han fått mer tid i PP, på en position där han är med i spelet - det vill säga till vänster och inte i slottet. Sällan fått vara inne när det ska jagas mål med uttagen målvakt också, förutom när han gjorde mål mot FBK. När han spelade med Lander och Emil hade de också väldigt bra underliggande siffror. Så nog kan jag tycka att han borde fått mer minuter när han hade bra form.

Med det sagt. Han har brister i spelet utan puck, utan tvekan, och den delen av spelet vet vi ju som bekant att det värdesätts otroligt högt i Timrå (med all rätt). Inget snack om det.

Han har heller inte sagt ett ord utåt om att han skulle vara missnöjd utan gjort det man gör, pratar med tränare och sportchef.

Så nog finns det två sidor och myntet och jag kan känna att det nog finns en del skuld hos båda sidor att det blivit som det nu blivit.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Är alltid 2 sidor på ett mynt, bara att hoppas på en snabb lösning.
Kommentera