1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581155 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2454932

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Jag förstår inte blindheten som finns hos vissa som försöker få det till att Kapanen typ värvat sönder denna säsong. Kapanen fick ta över ett ihåligt och bräckligt bygge från Nubben med både för få spelare både på Forwards och backsidan redan från start.

Sen att alla dragen han gjort för att stärka upp mer eller mindre blivit succé talas det inte så mycket om. Ja förutom Pääjärvi som har lite att bevisa i min bok, men där verkar ju Ante varit rätt drivande i att velat få in just Pääjärvi med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik:
"Sen att alla dragen han gjort för att stärka upp mer eller mindre blivit succé talas det inte så mycket om. Ja förutom Pääjärvi som har lite att bevisa i min bok, men där verkar ju Ante varit rätt drivande i att velat få in just Pääjärvi med.
"

Samtidigt har ju MPS de slöaste spjutspetsarna i sin kedja, slutade ju med att Lindbäck fick göra målet åt EAllvarez.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: jag lutar nog åt att jag tycker Kapanen mestadels gjort nödvändiga förändringar. Lyytinen lotteriet kommer han ju inte vinna på varje gång men ingen av hans drag har ju fallit ur ramen hittills. Och precis som du säger så verkar ju Ante tjatat till sig Pääjärvi. Men inte heller denna värvning har väl fallit ur ramen men om jag ska ta ställning för nåt så hade jag nog hellre sett OJ i den rollen. Åtminstonde några matcher mer än vad han fick. Förr eller senare måste vi kunna slussa in lite juniorer och när vi dessutom låg på en trygg mittenlagsplacering borde det varit läge för OJ. Sedan kan man ju alltid anse att för hans bästa kanske en större roll i HA varit givande men nu fanns det ju en hel del matcher där han fick mindre speltid i Burkölen också.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Haha till och med så att jag önskat mer värvningar om det funnits cash till och med. 🤣
Kommentera