1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2455003

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: jag lutar nog åt att jag tycker Kapanen mestadels gjort nödvändiga förändringar. Lyytinen lotteriet kommer han ju inte vinna på varje gång men ingen av hans drag har ju fallit ur ramen hittills. Och precis som du säger så verkar ju Ante tjatat till sig Pääjärvi. Men inte heller denna värvning har väl fallit ur ramen men om jag ska ta ställning för nåt så hade jag nog hellre sett OJ i den rollen. Åtminstonde några matcher mer än vad han fick. Förr eller senare måste vi kunna slussa in lite juniorer och när vi dessutom låg på en trygg mittenlagsplacering borde det varit läge för OJ. Sedan kan man ju alltid anse att för hans bästa kanske en större roll i HA varit givande men nu fanns det ju en hel del matcher där han fick mindre speltid i Burkölen också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dick Axelsson måste ha något timrå-komplex . Ranking av SHL's tränare . Ante får 2 plus ??? Sen drar han till med lite fjäsk på slutet

Anders Karlsson, Timrå Betyg: 2 av 5 plus

Varit assisterande tränare under större delen av sitt liv. Fick hoppa in som huvudansvarig i fjol, räddade kvar Timrå i kvalet och fick fortsatt chans att leda laget även denna säsong. ?Ante? har gjort ett jättejobb tillsammans med spelarna och tagit Timrå till en nivå där de är att räkna med. En lugn och harmonisk tränare ? med en jättesnus under läppen ? som inte heller räds att gnälla på domare eller motståndare. Det gör honom till en personlig favorit!
Kommentera