1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2457606

Sv: Apropå nånting...
Rico01: 3 mål? pffft det kan ju för faan t o m Alvarez göra.

Nej seriöst så kan han nog bli en joker men man sitter ju och väntar på att nån Kapanen värvning ska floppa lite. Hittills har han ju haft en fingerspitzgefuhl utan dess like och när nåt är för bra för att vara sant så... flopp är ju dock i förhållande till förväntningarna och jag vet inte vad ni har för förväntingar men jag hoppas det är en riktigt måltjuv vi får in i form av Palola.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Jag har absolut inte några förväntningar alls på Palola. Jag vet om hans facit i karriären. Riktig målgörare. Det jag känner på mig och har förhoppningar på, är att han faktiskt är lite som Pääjärvi fast med en mycket högre effektivitet i skottet. Det är det jag tror vi kan förvänta oss av honom.

Om Forsmark får debutera nu mot HV så kan jag säga att han är en större "gubben i lådan"-spelare. Han kommer vara en mycket lugn och smart back.

Den bästa värvningen den här säsongen är Marklund måste jag säga. Riktigt bra ledare att ha runt sig och våra backar har utvecklats enormt under honom.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: jag förväntar mig en måltjuv! En som är på rätt plats vid rätt tillfälle. Tycker att vi har haft lite för dålig målproduktion hittills!
Kommentera