1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581432 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2463439

Sv: Apropå nånting...
Olle: ”Är less på att prata optimala förutsättningar för EP”

Det är väl det här som är problemet enligt mig. Jag tycker det låter som förväntningar bortskämda SM-guldlagfans har. Alternativt ett tålamod från Wish. För det här skitsnacket att han varit så jävla kass alla matcher han inte producerat är ju helt enkelt inte sant? Måste gå att se längre än poängen, även om jag håller med om att jag trodde den skulle vara något högre.

Du påstår att Timrå blir enkla att försvara sig mot, ändå 23 vinster kontra 18 förluster. Just nu vinst i senaste 5/6. Förluststreaken efter nyår var det väl knappast någon som var godkänd? Hade det varit mer tillfredsställande då om EP gjort någon pytts så vi torskade mot Rögle eller SAIK med endast 2-5?

Vi kan erkänna att han normalt sett ska sätta några fler strutar under andra halvan av säsongen, men också ge honom cred för det han gör bra. För det är absolut motiverat att han fortsätter i topp-2 linor med det spel han presterar samt den poängskörd han faktiskt har.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: 1 mål på 20 matcher är vad som är ok för Erik Andersson eller Albin Lundin. Inte för EP. Han är i toppen gällande istid i laget och han spelar alla PP. Jag skulle kunna sätta en slant på att Erik Andersson skulle gjort fler mål dom här 20 matcherna om han hade fått samma istid. Faktum är att dom har lika många spelmål (1) senaste 20 matcherna.

Förväntningarna har, åtminstone för mig, höjts rejält då vi värvat dyrt och höjt målsättningen som klubb. Alvarez gjorde 1+6 (dvs. lika många poäng som EP har nu senaste 20) sina sista 20 matcher förra säsongen med oss och det var lynchstämning här inne. Tycker det är lite väl mycket ”grannens grabb” här inne i bedömningen av EP. En poängspelare ska göra poäng och vinna matcher åt klubben. Det är därför dom får dubbelt så mycket betalt jämfört med alla andra i laget. Sen är det väl ingen som tror att EP sitter hemma och räknar sedelbuntar och käkar semlor, han vill så klart bidra. Men det finns fler än bara honom i laget som förtjänar en chans.
Kommentera