1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581685 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2466108

Sv: Apropå nånting...
nectis: vad är det MoDo har som gör att de kan springa om? En arena med större kapacitet. Ja. Sen då? Det gäller att fylla den också. Övik med omnejd är väl inget större upptagningsområde än Timrå med omnejd? Antal hemvändare som kan göra skillnad? Njae, det vette fan. Storsponsorer som kan pumpa in en massa pengar? Njae på den också… Det finns inget att vara rädd för. Vi har ett försprång nu och det kommer vi att behålla. SCA går bra, det gör vi också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Mappe: Åh vad naiva ni är, och vad ni glömmer fort. När har vi någonsin varit nära modos publiksnitt när vi spelat i högsta serien? I början på 2000-talet kanske?

Att Modo haft mer villiga sponsorer än Timrå haft genom historien är väl ingen hemlighet heller.

Men fortsätt att hoppas på framgångar för Modo ni, jag klarar mig ganska bra med att ligga före dom. Det är nog jobbigt som det är som timråsupporter, att förlora derbyn och ligga efter Modo i tabellen klarar jag mig ganska fint utan.

Enda anledningen ni vill ha upp dom är för att ni glömt exakt hur det är, men det är väl det människan är känd för. Att glömma snabbt och göra om samma misstag.

Att önska sin största rival framgångar, herregud vad naivt och korkat.

Att Härnösand, Kramfors och till viss del Sundsvallsbor mer och mer har börjat heja på Timrå senaste åren är inget vi bör ta för givet. Historiskt så har Modo haft fler supportrar i Härnösandstrakten, nu börjar det se annorlunda ut och det beror på att vi ligger så pass långt före Modo.

Som sagt, Modo har till och med haft en stor skara supportrar i Sundsvall. I Ånge var överlägset majoriteten modosupportrar när jag gick i skolan där. Så ser det inte ut idag.

Vi behöver minst sagt några år till i SHL och Modo i HA innan vi ens ska börja fundera på att vilja ha upp dom igen.

Nä, så otroligt dum ni är alltså.
Kommentera