1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581684 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2466060

Sv: Apropå nånting...
Synct: Bra och bra med Modo i SHL. Hur lång tid tror du det tar för Modo att springa om oss om dom går upp i SHL? Bättre faciliteter, bättre ekonomi mm. Bara en tidsfråga om du frågar mig.

Men du kanske föredrar att ha Modo framför oss i tabellen?

Nä, dom får gärna harva på några år till där nere. Tar hellre upp Löven då. Det räcker gott och väl.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
nectis: tiden då Modo obönhörligen skulle gå förbi oss är passé tror jag. Vi har varit upp två gånger sedan dom hamnade i allsvenskan och jag tror att modos varumärke som ”plantskola” tagit en hel del stryk även om dom klår oss på den punkten. En stark juniorsida är väl heller ingen garanti för att man får ett stabilt SHL-lag numera? Frölunda som har såna juniorer, hur många får speltid? Dom flesta lånas väl ut och i bästa fall gör nån säsong innan dom endera åker till NHL eller hamnar i allsvenskan.

Modo får väl sätta sitt hopp till att hemvändare kommer från NHL men ärligt talat så har väl deras facit på den punkten varit jävligt blek? Inget ont om Modo men man kan väl inte klandra någon som bott i en världsstad om dom nobbar lilla övik? Det är ju en gigantisk skillnad bara mellan övik och Sundsvall eller umeå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
nectis: vad är det MoDo har som gör att de kan springa om? En arena med större kapacitet. Ja. Sen då? Det gäller att fylla den också. Övik med omnejd är väl inget större upptagningsområde än Timrå med omnejd? Antal hemvändare som kan göra skillnad? Njae, det vette fan. Storsponsorer som kan pumpa in en massa pengar? Njae på den också… Det finns inget att vara rädd för. Vi har ett försprång nu och det kommer vi att behålla. SCA går bra, det gör vi också.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
nectis: Vetefan om det per automatik blir så att Modo springer om. Dom sprang inte om oss i HA. Sen finns det ju klubbar som sladdar efter oss i SHL som har bättre förutsättningar.
Kommentera