1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581946 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2465975

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Äh, alla vet att Modo i SHL är bra för Timrå, både ekonomiskt och intresse. en del går bara "All in" och måste hata Mådå till döööds, då framstår man som mer hardcore supporter. Även många jag känner säger likadant. "Ultras" gänget i RV sitter säkert och runkar av varandra med sitt modohat också, även fast dom vill ha derbyn innerst inne.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Synct: Bra och bra med Modo i SHL. Hur lång tid tror du det tar för Modo att springa om oss om dom går upp i SHL? Bättre faciliteter, bättre ekonomi mm. Bara en tidsfråga om du frågar mig.

Men du kanske föredrar att ha Modo framför oss i tabellen?

Nä, dom får gärna harva på några år till där nere. Tar hellre upp Löven då. Det räcker gott och väl.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: Japp, hardcore is da shit! Allt jag lever för numera. Åsså likes förstås.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: rent objektivt borde Modo och löven passa oss ungefär lika bra. Det blir kortare resor, speciellt om Malmö eller hv71 åker ur. Tror inte vi kommer slåss om samma värvningar på samma sätt som man gjorde för 15 år sedan. Modo är heller inte Färjestad eller Växjö, det är en klubb från en småstad i Norrland så det är inget ”powerhouse” som vänder upp och ned på svensk hockey som kommer upp igen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct:

Ja, men då så. Nåväl, vi kan ju inte påverka något ändå. Bara hoppas lite olika på måfå. Känns dock rätt tydligt att mycket talar för Löven. Kvällens match var ett slags styrkebesked utan att de egentligen inte imponerade särskilt mycket.
Kommentera