1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582038 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2469243

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-02-14
Sputnik: älskar Wall-E, men vill ha honom i en tung 3e kedja.
EP och Jonte trampar vatten nu. Den här matchen kan vi skita i, helt uppenbart var inte laget preparerat alls, men det har sett ut så ett tag nu. EP kommer inte till alls.
Att putta ner honom i en 3e kedja i någon brunkarroll vore dock väldigt märkligt. Vad ska han tillföra där? Och är inte det uppenbara problemet att vi enbart tycks lyckas med att få brunkare/grovjobbare att skina i matcherna?

Det här spelsystemet må vara framgångsrikt rent poängmässigt, men det är tydligt så att det sätter en tvångströja på offensiven. Att det är som absolut sämst efter ett uppehåll när man tränat på det man vill göra är väl talande nog. Sen tar det ett par matcher, och så hittar man någon form av balans igen.

Splitta EP och Jonte. Ge dom lite friare, offensiva tyglar. Jonte bör få fiska lite mer, EP måste ges en tyngre omgivning som kan skapa utrymme åt honom.
Gör någonting, förihelvete. Dagens insats var patetisk. Hockeymord.

En jävla bajssport det här.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-02-14
Bragd-Birger: Hartmann och Lander är väl den mest rimliga omgivning EP kan få just nu. Man har inte testat den konstellationen en enda gång denna säsong. Tycker det är givet att man testar den nu.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-02-14
Bragd-Birger: Ja och på så sätt så vet man ju vart man har Walli. Han kör på oavsett vart han befinner sig i hiarkin.

Topp 6 måste ju dock ändras på snarast som sagt.
Emil och Jonte är inte ämnade att spela med varandra, hur mycket Ante än tror de passar varandra när han sätter ihop dem på Elite Prospect manér.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2023-02-14
Bragd-Birger: Det viktigaste är att man splittrar EP och Dahlén. Inte för att någon av de egentligen är dåliga, utan för att de inte funkar tillsammans. Det var länge sedan de hade någon kemi att tala om, om de ens haft det under hela säsongen. Som du säger skulle båda må bra av lite mer tyngd omkring sig.
Låst ämne