1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2472177

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2023-02-16
JanneH: Ångestfritt här! Tror skillnaden är att jag tycker att vi är precis där jag trott i tabellen. Kämpa om play-in var exakt min tanke, och det kommer vi göra in i slutet. Skulle vi inte nå dit, skulle jag nog bli lite sur. Men det tror jag fortfarande vi gör.

Tror det största problemet för många är att vår lånade, stabila topp-6 plats blev en förväntan för många. Vi låg nog där lite för länge. Tolkar man affekt-panik-misären här igår direkt efter slutsignal så står det klart att många har fått väldigt väldigt höga förväntningar. Och då kan man personligen få det jobbigt i slutracet.

Sen är jag aldrig den som är nöjd med dåligt spel, men igår fanns snarare en del positivt som vi kan jobba vidare på inför nästa match, än bara mörker som mot Luleå. Men att vi har en del i vårt spel som behöver korrigeras står helt klart.

Haha, förstå att vi efter varenda torsk ändå har denna skara som bara pumpar ut samma miserabla mantra om vilka som måste bort. Hur Ante inte håller osv. Titta var vi ligger i tabellen, vilken poäng alla runt omkring oss har, väv in att det är den tightaste säsongen av SHL på jättelänge, samt att vi har mer än ett halvt lag som gör första säsongen tillsammans. Hybrisen alltså.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2023-02-16
empa11: Jag har höga och realistiska förväntningar. Har hela tiden sedan jag sett kvaliteten i laget sedan Lyytinen mfl kom in att vi kan klara topp 6 och direkt kvartsfinal. Blir besviken om det blir play in men det är ändå ok. Om vi missar play in blir jag riktigt besviken. Årets "överraskningslag" Timrå¨går från stabil topp 6 till att missa play in? Skulle kännas förjävligt. Och jag har inte hybris. Tycker att kvaliteten finns i laget vilket de har visat många ggr. Gäller bara att få ut det oftare.
Kommentera

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2023-02-16
empa11: En del vill ersätta Ante med Niklas Eriksson, tabellplaceringar för öret med honom som tränare är 8 6 7, inte så mycket bättre än för oss alltså!
Kommentera