1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582853 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2472224

Sv: Apropå nånting...
kattan: Håller med. Men det var där det landade med de namn jag tror blir kvar och de vi får in. Borde gå att hitta en bättre uppställning håller med dig. Mieho med Lander och Hartmann känns bra och den har ju funkat. Då kanske man kan köra Dahlen Hanzl Hållander istället. Men då blir det Wedin i 3:e och det gillar jag inte då jag tycker han är en spelare för nån av topp 2 linorna. Men å andra sidan kan han skapa själv
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Eftersom Wedda är skadad minst halva säsongen är det lika bra du inte räknar in honom i top 2 kedjorna, dessutom är ju han en spelartyp som skapar mkt på egen hand och när han är i form kan han ju väcka liv i vilken kedjekamrat som helst så ska man vara lite cynisk så sätter jag honom i 3e kedjan. Gärna med Värmhed som center och Walli på andra kanten. Sedan vill jag nog ändå se Lander som center i 1a och då spånar jag på nåt sånt här:

Dahlén - Lander - Hållander
Hartmann - Hanzl - EP
Wedda - Värmhed - Walli
Mieho - EA - Pääjärvi

har inte stenkoll på om jag satt folk på rätt kant eller om jag råkat para ihop 2 left wings eller 2 right wings osv... utan mer den vanliga soff-coach approachen här.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Du får även Pettersson i 3e med dom kedjorna. Mieho lär vi inte se i närheten av någon toppkedja nästa säsong. Jag tycker fortfarande att Oliver Johansson ska slängas in på riktigt nu. Före Pääjärvi exempelvis.
Kommentera