1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2476771

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-02-21
För att lägga på lite extra skit inför matchen mot SAIK.

Två spelare klev av isen mot FBK.

Alvarez och Erixon.. Alvarez ska kollas av en läkare.

"Jag tror inte det var så farligt" Vilket säkerligen betyder att han är borta 5 matcher
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-02-21
Jag funderar litegrann på laget inför nästa säsong. Hur hade jag gjort om jag varit sportchef. Ante vill spela en cynisk och defensiv hockey med snabba omställningar. Kompakt ska det vara. Allt eftersom materialet på backsidan och 3e samt 4e kedjan inte riktigt håller måttet för en total-hockey där vi bor i motståndarnas zon.

Är det inte läge då att kanske låta spelare få gå istället för att förlänga flera år med halvdana spelare som inte riktigt håller för toppskiktet av ligan?

Tänker på Svensson, Andersson och kanske Erixon där. Just Erixon hade jag nog satt i ett andra eller 3e backpar nästa år. Svensson är oerhört långsam och passar inte sådär bra när han får press mot sig.

Pääjärvi kan blixtra till någon minut. Men det verkar bara hända var 7e match typ. Inte stark. Inte värst snabb. Klubbspelet utan puck är dålig. Får känslan av veteranhockey när jag ser han.

4e-kedjan igår var det riv i. Sjöholm och Värmhed vill visa upp sig. Fart och fläkt. Hade några chanser med Boyce som "pappan" mellan dessa.

Timrå har alltid varit ett jobbigt lag att möta i alla tider. Det med tanke på presspel, aggressivitet och fart. Propagandahockeyn har egentligen såvitt jag kan minnas bara tillkommit under Dahlén. Det fina spelet. Just det kan ju kombineras med den höga pressen och aggressiviteten också. Vi behöver ju inte vänta på att motståndarna spelar runt i våran zon tills dom gör ett misstag.

Den hockey vi visade upp i första perioden mot Färjestad (rånmatchen), första perioden senast mot Brynäs och senaste matchen mot Linköping. Det är så jag tycker vi ska spela. Det ska gå fort och vi ska vara tuffa i alla delar. In på returer. Tjyvsmällar. Stressa skiten ur motståndarna!

Det är så vi ska bygga laget i framtiden. Ta in en snabb center med styrka som tuggar taggtråd. Några backar som ser ut som Lyytinen i stilen och har tekniken som Rindell. Höger och vänstervinge som är i paritet med Nygård och Wingerli när det kommer till fart. Få till 2mot1 eller 3mot2 så ofta det bara går. Kötta! Svindyrt kommer det bli, men fan skit i det, kör ba!
Låst ämne

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-02-21
Dubbeld: verkar som detta är små skador. Jag trodde först de klev av p g a magsjuka
Låst ämne