1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582070 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2480869

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2023-02-25
Svider extra ikväll. Men vår underbara JJ borde ju inte stått. Vems fel det är, är väl kanske den viktigaste frågan till denna förlust. Vi måste ha råd att få skott mot oss utan att de går in.

1:a - Skott vid offensiv blå, helt oskymd som går in över plockhandsken.
2:a - Felaktigt PP förvisso, men något halvtaffligt inspel framför mål där pucken fumlas mellan benskydden och inte lyckas täppa till.
3:e - Dragskott från blå, förvisso styrning som går mellan benen. Otät, men lite otur.
4:e - Oskymd, dragskott strax ovanför tekningscirklar som går in ovanför benskydd. Oförsvarligt.
5:e - Taffligt försvarsspel av vänsterback, samtidigt bryter Miffare in och har bara första stolpen att avsluta mot då annan timråback finns tillgänglig på andra. Släpper in första stolpen.

Återigen, vill verkligen inte hänga någon men laget släpper till 22 skott, 6 av dem går in och 4 av dem borde åtminstone undvikits vilken match som helst, och jag finner inget som indikerar att utespelarna kunde gjort så himla mycket för att dessa relativt ofarliga lägen skulle hända. Det var aldrig så att Malmö bröt ner oss. Det är 4 mål i röven, i dussinsitustioner, som JJ släpper förbi sig på ett eller annat sätt.

Om det är Ante som ska ha kängan för att han valde honom att stå ikväll låter jag vara osagt. Må så vara.
Men det är tyvärr därför vi förlorar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2023-02-25
empa11: jag var på plats idag för första gången på 10 år och satt kanske inte optimalt för överblick men jag vill ändå förmedla mitt intryck av matchen på något sätt . Det jag upplevde var att det finns bra vilja och kamp i laget många delar spelar väldigt stöttande mot varandra . Anfallsmässigt är känslan att självförtroendet, skärpan finns inte riktigt där . Det blir lätt förutsägbart eller hafsiga avslut som inte utgör någon direkt fara för motståndarna. Blev chockad när jag såg attt Pettersson hade nästan mest speltid i Timrå för han var förutom några instick heeeeelt osynlig . Men det är en svår situation.

Men det jag kände och jag tror alla på plats . Efter 40 hade vi bra koll på matchen och förutom att Malmö skulle gå mer för mål i tredje för att komma ikapp så kändes det som att matchen var vår att vinna . Sen kom ett annat Timrå ut i tredje….. kombination av att Timrå inte klarar av omställning till att spela av match med en förmodligen mentalt sliten Johansson som inte klarar de ökade trycket och pressen . 3 av Malmös 5 mål var allt annat än otagbara . Kände sorg efter matchen . Laget förtjänade inte den här förnedringen .
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2023-02-25
empa11: Brukar inte vilja anklaga nån, i ett lagspel vinner och förlorar man tillsammans. Men för mig efter distans till matchen så kanske Ante borde bytt keeper, känns som om JJ tar det lite för, att jag får bestämma om jag ska stå eller inte. Känns som lite motstånd att få ta första spaden inte är fel som det ser ut nu. JJ har räddat oss flera ggr, men nu tror jag att bästa för JJ nu är att vila några matcher.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2023-02-25
empa11: Håller med men samtidigt klarar vi, återigen, inte av att föra en match mot ett lag vi ska slå. Vårt första mål är ganska slumpartat och det andra på ett misstag från deras försvarare. I övrigt tycker jag Malmö skakar fram ganska många helt ok målchanser innan det rinner iväg. Visst är det enkla mål som släpps in men man kan ju heller inte påstå att vi på något sätt dominerade den här matchen heller?
Låst ämne