Timrå IK

580673 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2480905

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2023-02-25
Det är rätt märkligt hur det kan gå från 2 perioder med en bergssäker 2-0 ledning som borde varit mer.. till att tappa det totalt. Det är inte Antes fel att Jacke har en bedrövlig dag, visst han hade kunna bytt ut han, men samtidigt vet vi ju knappast om det hjälpt? Samma fenomen har ju uppstått tidigare, fast jacke storspelat. Det är alltid enkelt att vara motgångsupporter när det blir så här.. någon ska halshuggas! Tro mig, jag vill precis som dom flesta av er, ställa högre krav och ta oss till slutspel. Men nånstans är ja realist, topp 10 var målet & det är fortfarande inom ramen.
Se till att klara det och dra in lite extra kulor inför nästa säsong, för då är topp-6 ett krav, och fullt realistiskt!

Se till att ta en till 3p nu, helst redan på tisdag.
Så kan man som Timråsupporter korka upp och fira att vi äntligen undviker ett kval 😍
Låst ämne

Gooode: Det var ingen bergsäker 2-0 ledning! Malmö var hetare än oss hela matchen.
Låst ämne

Gooode: tror ingen beskyller JJ för debaclet igår. Det som oroar mig är inställningen. Hade det varit på liv och död hade det aldrig hänt. Men man kan tycka att laget borde ha en större inställning och vilja att vinna inför hemmapubliken. Ledarna i Timrå har stort ansvar för såna här totalras som blev. Att tappa det så fullständigt är anmärkningsvärt?
Känns som laget är mätt på nåt vis.
Låst ämne

Hartmann till st

"Forwarden var en av de främsta spelarna i Timrå IK i chockmatchen mot Malmö, där de rödvita tappade 2–0 till 3–6 i den tredje perioden.

– Vi börjar slarva och tappar försvarsspelet helt och hållet. Vi bjuder på chanser i första och andra perioden också, jag tycker inte att vi kommer upp i den nivå vi har spelat på tidigare."

Håller med honom här, försvarsspelet såg svajigt ut hela matchen. Sen att det blev proppen ur för Malmö sista var nog mer en konsekvens av det de jobbat för hela matchen + att JJ inte längre storspelade.