1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2485773

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2023-03-04
DJ Hemp: Bemötande på bemötande:

1. ”men blir jobbigt att lägga energi på att avsky andra lag”.
Ser det inte så jobbigt, ger mig rätt mycket när det går dåligt för dem med så ser det som ett nollsummespel ofta. Säsonger där vi går bra blir det snarare en endorfinkick! Har även liknande åsikter kring politiska beslut, politiker generellt, samhällsutvecklingar samt i arbetet. Att gilla/ogilla saker gör inte mitt liv sämre 😉

2. Absolut! Men tar inte bort det faktum att mycket står på spel, och alternativet till det du beskriver är rätt betungande.

3. Det brukar jag göra. Men gillar att vara inne och lapa åsikter och tagningar efter matcher. Efter en match som ikväll, ifall OINK vinner = not so much.

Det är otroligt få säsonger jag inte haft magkramp gällande TIK. Ändå älskar jag detta. Det är inte värre än så!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2023-03-04
empa11:

Uppskattar ditt bemötande. Blir ännu ett i retur:

1. Skadeglädjen kan vara skön ibland. Dock sällan man får uppleva den. Försöker därför att fokusera på den, enligt mig, enda sanna glädjen: Personlig framgång, lycka efter favoritlagets vinst, skön gemenskap på arbetsplatsen etc.

2. Inget av dessa har inträffat ännu. Sitter i solen och njuter av att ha en spänningens afton att se fram emot så länge. Gillar att vi redan ligger på en topp 6-plats och har chansen att försvara den ikväll.

3. Där är vi rätt olika. Nöjer mig med detta forum och eventuella länkar. Tar nog med tid från annat 😀

Skönt att känna ett engagemang kring ett lag som skapar dessa känslor. Att bara kunna stänga av allting annat för en stund. Samtidigt veta att det finns tusentals andra timråiter runtom i landet som känner likadant ♥️
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2023-03-04
En sak jag tänkt på angående våran lada. Det är inte ett dugg konstigt att vi har svårt att sälja slut även på stora matcher. Jag tror mycket har att göra med att det är för lite kapacitet. När vi kommer över 5k så finns nästan bara ströplatser kvar att köpa. Om man går 3 eller 4 Pers tillsammans så måste man sitta en bit ifrån varandra. Eller att man får lov att sitta längst ner i ett hörn.

Jag vet att man får lov att planera bättre såklart men det är ju inte alltid lätt. Då väljer man hellre en bättre plats framför tvn så man ser allt osv. Man blir bekväm.

Det kanske vore på sin plats att man börjar fundera på att bygga ut långsidorna litegrann. Öka kapaciteten till 6500 eller 7000. De flesta vill ju sitta på en långsida. Vi är väl strax före Oskarshamn bara när det kommer till platser på långsidorna.
Låst ämne