1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582204 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2486873

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2023-03-04
X-Län: Beror på, utan puck är Erixon oftast solid, dock har jag alltid sagt att han är för trubbig med puck. Vi kommer tyvärr stå med minst en trubbig back för mycket med Didde,Erixon och Svennson i flera år framöver. Även om Svensson faktiskt steppat upp på slutet.

Kapanen har en del att arbeta på vad gäller backsidan till nästa säsong som sagt.

Hemskt gärna Lodin in också, vi har en tydlig brist på forwards som med självsäkerhet kan skrinna förbi i en mot en i offensiva lägen. Där var vi rejält efter Oskars ikväll som spelade väldigt inspirerat och med stor självsäkerhet i det offensiva.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2023-03-04
Sputnik: Sen måste Ante skruva på taktiken till nästa säsong. Det håller inte att spela ett spel aom endast handlar om att minimera misstag och spela med livrem och hänsgslen som typ helt stryper den offensiva kretiviteten.
Det finns ingen tydlighet i omställnings och det offensiva spelet.

Taktiken idag löd av. I princip noll lyckade försök av kontrollerade ingångar i offensiv zon. Dumpa puck, ner och jaga dunpad puck bakom mål, släng in en chanspass i blindo in i slottet rätt på försvarande Oskarshamnspelare varav de kunde vända om på kontring. Gång,efter gång,efter gång..

En hel Wedda och Lodin in till nästa säsong hade ju varit så mysigt, speciellt om Ante kommer envisas med samma taktik även nästa säsong. Då kommer vi vara beroende av individuella prestationer för att få igång ett fungerande anfallspel.
Låst ämne