1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581043 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2495548

Sv: Apropå nånting...
Vargher85: Ja att Juel ska kosta multum lär inte stämma, med tanke på att ryktena om honom kom innan han fick förstaspaden i Oskarshamn. Dessutom kommer han ifrån Sveg, så "hemvändarrabatt" tillkommer :)

Angående STs teori om nästa säsongs lag. Många verkar väldigt negativa till backsidan, men vi kan väl också påminna varandra om att om det stämmer så har vi åtminstone en bredd kommande säsong?

Eronen vore tungt att tappa, men han var väl ingen megahit i början av säsongen?
Personligen tycker jag Stenqvist är synd att tappa. Visst han har varit sådär sista tiden, men jag tycker ändå han är en av dem som haft en riktigt bra nivå på utgångar ur egen zon (särskilt första halvan av säsongen).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Perreman: tror Stenqvist bara kommer bli bättre och bättre med tiden. Han är fortfarande ung och har ju en faktiskt aldrig spelat i SHL tidigare. Stor skillnad i spel mellan Khl ohxv SHL. Han ser bättre ut på sista tiden. Tycker det bör förlängas där.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Perreman: Han kommer väl ändå från Svenstavik? Ska inte svärta ner nånting om härjedalningarna men Juel är Svenstavikbördig!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Perreman: Stenqvist är rena motpolen till Didrik. Mycket pucksäker och bra speluppfattning! Däremot totalt värdelös i sargdueller och framför eget mål!
Kommentera