1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2495627

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Haha, empa hade varit kritisk till informationen även om den kom från Timrås egna kanaler ^^
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Haha helvete vilken öm tå detta blev för flera. ”Man BAXNAR av det som skrivs om ST här”. Journalister citerar det på Twitter..
Men för att tydliggöra detta innan vi kanske drar ett streck över laggenomgången och laddar för slutspel:

-Det var lite underminerande och onödigt formulerat av mig att använda meningar som ”skitsnack i korridorer”. Jag förstår såklart att ST har mer seriösa ingångar i laget som kan bekräfta vissa saker. Dumt av mig.

-Det jag menat hela tiden är att artikeln har rubriken ” Stor genomgång – så blir Timrås lag nästa säsong”, men samtidigt presenteras endast sådant väldigt många av oss redan visste. Här är jag av uppfattningen att STs möjligheter till ”avslöjande” kan vara limiterade då vilka som har kontrakt, och vilka befintliga spelares kontrakt som förhandlas, kanske inte är jätteavancerat att lista ut, med rätt knappa kontakter.
Flera här och på Twitter reagerade som att detta var laget vi kommer ställa upp, jag kände därför att det var relevant att inflika att detta troligtvis inte är facit.

-ST gör väldigt mycket gott i sin rapportering. De har limiterade medel och jag vill på inget sätt påstå att de gör ett dåligt jobb. Formulering om ”korridorsnack” förstår -jag- vad jag menar, jag ser korridorssnack tex som en ingång alla inte har och således är den inte negativ. Men förstår om den uppfattas så och det blev fel.

-Vi får helt enkelt se vilket lag som står på isen i september 2023. Jag skrev att vi får ta listan med en nypa salt, för att jag är av uppfattningen att namn som inte finns i ”Stor genomgång – så blir Timrås lag nästa säsong” kan finnas i laget.

Jag ber om ursäkt till användare här, journalister på ST, Pehr Claesson som jag gått hårt åt sedan 7/1-2023 och aldrig kommer förlåta, föraren i en mörkblå BMW som jag mer eller mindre dödshotade på vägen hem för att hen inte blinkade i en rondell SAMT till Örebro som stad.
Kommentera