1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581248 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2497315

Sv: Slutspel 2023
Lichln: Nu går jag händelserna lite i förväg och drömmer mig bort. Tänk om vi slår Örebro och går till semi. Rögle slår Skellefteå, Växjö slår Luleå och Frölunda slår Färjestad. Inte helt omöjligt. Då har vi semi Växjö-Frölunda och Timrå-Rögle. Kan då bli en final Timrå-Frölunda :) De har vi övertag på det skulle jag vilja se. Bästa guldscenariot för oss. Inte helt omöjligt men långt kvar.

Vi fokuserar på en match i taget med start ikväll mot Örebro.

Vinn Timrå!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Zäta75: Semi mellan Växjö - Frölunda och Timrå - Rögle är inte möjlig.

Lagen omseddas efter kvarten så det högst rankade laget möter det lägst rankade och de övriga två möter varandra.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Zäta75: Det blir väl Växjö- Rögle i ditt scenario? Högst rankat mot lägst rankat gäller hela slutspelet. Kör bil nu, så kan missa något , men Rögle var väl sämst i serien av de fyra lagen du hoppas gå vidare
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Zäta75: Längtan till söndagens hemmamatch är, åtminstone för mig, större än nerven inför kvällens drabbning! Bara tanken av den stämning vi kommer skapa i hemmaborgen får mig att känna mig som ett barn på julafton. Den stämningen, kryddat med våra profiler, och det spel som vi vet att våra grabbar kan leverera, det kan leda oss långt i vår!

13 års ackumulerad längtan efter SM-slutspel kommer att släppas lös likt vårfloden genom Bergeforsens turbiner!

De experter som tror att Timrå är mätta med en femte plats i tabellen ska få äta upp sina ord. Jag tror knappast att det kommer vara en inställningsfråga för våra gubbar. Nu är förspelet slut och huvudakten kan äntligen börja!
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Antijinx:
Vi trycker ner dem totalt i femton minuter, sen gör de mål på första skottet.
Låst ämne