1150x200-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

563392 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2500588

Sv: Slutspel 2023
empa11: Ja sen blir man ju irriterad när vi förlorar. Men jag uppmanar alla att sätta perspektiv på kritiken.
Åka ut i 4 raka mot Örebro i en kvartsfinal hade jag tagit alla dar i veckan inför denna säsong.
+7
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
kulltorp: Du verkar ha hittat en mycket mer harmonisk livssyn under den senaste säsongen, kul att se!
+2
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
kulltorp: Du har ju givetvis helt korrekt. Inte ens uppe för diskussion.

En sån här match kan vi lika gärna vinna. Återigen är ÖHK mer stabilt sett över en hel match. De är väldigt mycket mer strukturerade i vissa delar. Men tror många också glömmer att analysera det vi gör bra. För att man är frustrerad.

Tänker inte påstå att Enroth är en dålig målis, men han har ju precis det millimeterflyt JJ inte har. Sen gör JJ några mindre begåvade aktioner vilket idag tyvärr blir rätt matchavgörande. Fan, kan inte Aragorn och Legolas komma och hämta sin polare i deras kasse och jaga någon ring?

Man måste inte dominera en hel match för att vinna. Idag hade vi behövt ha in någon av stolpträffarna, eller Gimlis strutsreturer rakt ut i slottet som landar hos första bästa svarta.
+4
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
kulltorp: ja självklart är det så.. även om det skulle vara surt att åka ut i fyra raka.. vill man ju minst ha den där extra hemmamatchen..😏
Det jag tycker är tydligt med Timrå är att vi har svårt med dagens lag att hålla riktigt jämt med topp 6 när det hettar till.. vi snubblade oss ändå till en fin 5e plats i serien vilket var sjukt bra bara det.
+2
Kommentera