1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581267 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2501678

Sv: Slutspel 2023
empa11: Angående Hanzl och hans tveksamma form: Vi får komma ihåg att han nyligen fått tillökning, jag vet personligen hur "lätt" det kan vara att få sova ut ordentligt med en liten en som skriker ur sig på nätterna. Det kan ju vara en faktor i det hela. Jag hoppas det är så enkelt, med tanke på att han hållt en bra nivå i stort sett hela säsongen i övrigt.

I övrigt vill jag se ett Timrå som stänger ner mittzon bättre, Örebro har alldeles för lätt att driva in pucken och etablera anfall. Gärna i kombination med att Timrå istället gör som Örebro och etablerar spel lättare.

Örebro känns lite snabbare och lite starkare i det mesta, så därför lär vi behöva spela oss in i offensiv zon och inte dumpa puck, få då lär Örebro bara gräva ur den och köra på spelvändning.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Perreman: [OBS! Spekulation nedan! Varning härmed utfärdad.]

Tänker också att familjesituationen kan påverka mer än man tror. På väg hem till Östersund åt vi middag på samma hak som Hanzl med fru och barn igår och de verkade tampas med samma issues som de flesta nyblivna föräldrar går igenom. Been there, done that. Sömnen är väl ett tänkbart problem, men även samvetet över att mamman måste dra ett så tungt lass (om än ofrånkomligt), frånvaron av stöttande föräldrar och svärföräldrar. Med mera. Med mera. Inte så jävla lätt att skaka av sig det och prestera på topp på jobbet, som dessutom innebär många dagar och nätter borta. Samtidigt visar kanske inte Hartmann och Lundin samma svacka just nu, så fan vet.

Jaja, just my five cents.

[Slut spekulation]
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Perreman: Alltså det kan inte sitta i nattsömnen för Hanzl, det måste vara något annat. Vad tjänar han, 250.000 kr/mån? Med den typ av pengar investerad från klubbens sida så får man helt enkelt lösa nattsömnen 😅
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
imorgon vill man höra en favorit i repris från klacken:
vem fa*n vill bO i örebro ➡️
Låst ämne