1150x200-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

563939 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2508243

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Tror inte jag missförstår dig, men börjar känna själv att det blir fel att du ska hållas ansvarig för min cementerade åsikt att ÖHK bygger på ett oförsvarligt kapital. Och jag känner ett oerhört förakt för framgången. Detta har jag känt länge innan ni var en match från att slå ut oss, bara för protokollet.

Hade jag varit journalist hade jag grävt djupt i Fahlanders historia. Finns en del som tyder på att han skodde sig på att sälja direkt olagliga preparat (läs narkotika) på 90-talet. Detta har jag dock inte tillräckligt bekräftade källor på så ta det som mina personliga misstankar så länge.

Han har pumpat in supermycket cash i ÖHK. Betydligt mer än någon annan klubb. Orkar inte förse dig med allt nu, men ta nedan skärmbild som ett exempel. Du har helt rätt, finns fler klubbar som fått hans blodspengar. Men bara en klubb har just nu chans på SM-guld.

Du kommer nog inte komma så långt med mig i just denna situation. Jag välkomnar alla som gillar hockey, och hoppas du njutit av vårt motstånd hittills. Jag hoppas innerligt matchserien förlänga imorgon!
+2
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
empa11: nej vi kommer nog inte längre i denna fråga. Och jag tar det inte personligt. Även om det såklart blir något personligt, till viss del när, det handlar om klubben i ens hjärta. Som de flesta såklart skulle försvara med näbbar och klor. Men förstår att inte avsikten är att göra det personligt. Vi är av olika åsikter angående ansvarsfrågan helt enkelt. Var dock säker på att jag m.f. knappast skulle acceptera att Örebro bygger framgångar på blodspengar, om något dyligt skulle dyka upp i dagsljuset.

En lite lustig anekdot (som jag inte tänkt på tidigare) är att Örebro i flera år använt en låt av bl.a. Plastik funk som måljingel. Så tror även klubben tar ev. plast-anklagelser med ro egentligen.

Men ja, vi kan väl släppa detta, tills det kommer fram nått konkret åtminstone, och fokusera på vår kvart tillsvidare...

Stort lycka till imorgon! Tror, tyvärr för er del, att den är över imorgon men vi får se! Både ni och vi har en hel del sparkapital kvar i våra "stjärnor" antar jag så mycket kan hända! I mina ögon, som örebrosupporter, hoppas jag att våra toppspelare (Bromé, Larsson, Abols, Carlsson m.fl.) vaknar till och börjar leverera. Hittills har vi räddats av vår bredd och när spelare som Hardegård (inget ont om honom, men han tillhör ju inte de man är vana med att vara tungan på vågen) blir avgörande blir man lite ställd... Han tajmar verkligen tidpunkten att toppa formen strax inpå slutspelet, och när hans kontrakt går ut efter denna säsong....
+1
Låst ämne