1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581745 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2511913

Sv: Slutspel 2023
Nu må de vara att jag fått en stroke, men har inte Albin Lundin börjat närma sig en förlängning?
Tycker att tempot blivit bättre men framförallt styrkan från HA känns igen.
Som tredje/fjärde center kan han få vara med
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
jens_88: lite frustrerande att Lundin är så bra i slutspelet, precis som han var i kvalet mot djurgårn i fjol. Han har ju inte alls spelat på den nivån i typ 85 av dom grundseriematcher som varit däremellan. Kan han ta avstamp i den här nivån och bära med sig det in i nästa säsong? Tveksamt.
Dock: kickar man Lundin och förlänger med EA blir jag småtrött. Inget ont om EA:s defensiv och arbetsmoral, men han får ju Emil Berglund att framstå som Elias P offensivt. Lite högre ribba borde vi väl ha även i en 4e-line?

Men, Lundin: ikväll måste det ha varit enkelt att spela när man har Hartmann bredvid sig. Helvete, så han dominerade dojon. Vann i princip varje närkamp, trampade max, skapade utrymme åt Lundin/Alvarez, hotade framåt, fixade utvisningar. Lundin tog verkligen rygg på det.
Märkligt nästan att den kedjan funkar så bra, när Alvarez helt tappat sitt offensiva spel. En bläckfisk längs sargerna är han fortfarande, men snabbt går det inte.
Hursom, den trion var nyckeln till segern idag.

Trist att Jonte får spela med Hanzl, dock. Älskar honom fortfarande efter fjolårssäsongen och inte minst kvalet mot djurgårn. Men dom senaste månaderna har han varit en blek skugga av sig själv. Måste vara assvårt att spela med honom. Tur att Pääjärvi steppat upp rejält. Han är motorn i den kedjan. Och Jonte är tack och lov tillräckligt skicklig för att skapa på egen hand. Men, tänk om han haft en fjolårs-Hanzl bredvid sig...#dregel

Gejm seven, hörrni! Det var fanimej inte igår. Har vi spelat någon sådan i SHL-/Elitseriesammanhang bortsett Den Onämnbara mot Modo? Känns inte så.
Vi kommer så klart att torska, men fan så mäktigt att få uppleva det.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
jens_88: Utan att vara för negativ en kväll som denna men hade hellre behållt Alvarez än EA istället.
Låst ämne