1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2512036

Sv: Slutspel 2023
Är det bara jag eller är det inte så att Timrå fick Örebro att bli sämre igår?

Lyssnar man på kommentarer kring matchen utanför vår bubbla så låter det lite "Timrå gjorde en bra match, men Örebro var inte på topp..."
Jag vill påstå att det gjordes ett heroiskt och genomgående rejält jobb (förutom första delen av tredje) att stänga ner Örebro och deras uppspel. Vi gav dom helt enkelt inte möjlighet att spela bättre. Sen är det ju enklare att spela totalhockey när man slipper spela med en man mindre i en period varje match.

Så Timrå var bra och genom det jobb man gjorde så såg Plastankorna svagare och mer stressade ut.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Isbjörnen: Jag såg om matchen i repris i natt och i 3e perren hade det faan kunnat studsa åt vilket håll som helst men den här gången fick vi med oss de där utvisningarna som krävdes för att avgöra en sån här match. Imorgon i Örebro lär de tyvärr få alla utv med sig i rätt lägen så om inte JJ kommer upp och gör sin bästa match hittills i slutspelet så är jag mkt orolig att det slutar med en udda målsförlust.
Ja jag vet att jag tjatar om JJ men det skulle vara så in i helvete mkt lättare att vinna om han inte släpper in sådana mål som igår och istället kommer ut och bara stjäl matchjäveln. Det är faan min högsta önskan imorgon, att JJ stjäl matchen!
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Isbjörnen: tycker nog ändå att man i sändningen fokuserade rätt mycket på hur bra Timrå genomförde matchen. Till och med gnäll-Petter delade ju ut beröm.

Vad gäller Öret är jag också en smula förvånad över att dom inte kunde hantera Timrås press bättre. Dom såg faktiskt lite tröttkörda ut.
Tidigare har Timrå fått problem så fort man försökt pressa i lägen där man hamnat någon meter på mellis. Då har det tagit Öret två snabba pass för att med fart komma in i vår zon. Det såg vi i princip nada av igår.

Förhoppningsvis håller det i sig. Dom senaste fyra perioderna (+ 2 minuters sudden) har Timrå framstått som det starkare laget. Ser det likadant ut i morrn, så...bör vi ha en bra chans att klara oss undan med en smickrande uddamålsförlust.
Tycker dessutom hockeygudarna att Öret fyllt sin kvot med osannolika flytmål nu, så...finns det nästan skuggan av en minimal chans att ta det här. Nästan.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Imorgon måste det här få ett slut! Det blir inget gjort på dagarna, och på nätterna ligger man bara och vevar om matchen, så det blir ingen sömn! Jag bävar för en vinst imorgon och semifinal! Hela tillvaron kommer att krackelera! Men det är förbannat roligt, och stämningen som var i ladan igår, den vill man uppleva många gånger till! 👍😄
Låst ämne