1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2512045

Sv: Slutspel 2023
Isbjörnen: tycker nog ändå att man i sändningen fokuserade rätt mycket på hur bra Timrå genomförde matchen. Till och med gnäll-Petter delade ju ut beröm.

Vad gäller Öret är jag också en smula förvånad över att dom inte kunde hantera Timrås press bättre. Dom såg faktiskt lite tröttkörda ut.
Tidigare har Timrå fått problem så fort man försökt pressa i lägen där man hamnat någon meter på mellis. Då har det tagit Öret två snabba pass för att med fart komma in i vår zon. Det såg vi i princip nada av igår.

Förhoppningsvis håller det i sig. Dom senaste fyra perioderna (+ 2 minuters sudden) har Timrå framstått som det starkare laget. Ser det likadant ut i morrn, så...bör vi ha en bra chans att klara oss undan med en smickrande uddamålsförlust.
Tycker dessutom hockeygudarna att Öret fyllt sin kvot med osannolika flytmål nu, så...finns det nästan skuggan av en minimal chans att ta det här. Nästan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Bragd-Birger: Håller absolut med om Petter och kom på mig själv att bli uppriktigt förvånad över det (Man kanske är lite väl Luckner-skadad trots allt).

Ja, jag tycker ju längre matchserien gått desto mer växer Timrå in i det och tar för sig. Tycker vi är det klart bättre laget i 3,5 av dom senaste perioderna.

Ingen i Örebro behöver någonsin köpa en trisslott igen för den turen är förbrukad. Att göra ett sånt mål per säsong är en sak, att göra två i samma match är på nivån att man börjar tro att svartkonst är inblandat. Men man kan också konstatera att kosmos via Lyytinnens magiska hockeypinne jämnade ut det inte bara en gång, utan två.

Det kommer gå åt helvete på Onsdag, på ett oklart men väldigt nesligt sätt...jag räknar med att vara genomgående förbannat till på Fredag eftermiddag ungefär då frontalloben kickar in och jag är sen otroligt stolt över Timrå 22/23
Låst ämne