1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581638 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2512107

Sv: Slutspel 2023
Propagandus: får ändå lite känslan som verkar infinna sig när lag från HA kvalar mot lag i SHL, dvs. Ena laget har fått vind i seglen (Timrå) och det andra laget ser trötta ut och har allt att förlora. Tycker det är anmärkningsvärt att bortsett från första 10 i tredje perioden så ser faktiskt Örebro märkbart tröttare ut än Timrå. Deras coach sa både i pausintervjun och efter match att det är många trötta och slitna spelare så här långt in på säsongen. Hartmann står samtidigt och säger att han känner sig pigg och fräsch i kroppen och det syns på timråspelarna att likt en tungviktsmöte i boxning så har ena laget sluggat sig trötta och det andra laget varit mer ekonomisk med orken. Ante säger också i intervjuerna att spelarna är taggade och det lyser i ögonen på dom, raka motsatsen till vad Örebro kommunicerar.

Örebros sätt att spela hockey har ju malt ner oss inledningsvis i matchserien men det kostar på att spela den hockeyn. Petter var inne på det efter match men i match 7 nu så lär Örebro gå ner på folk rejält och bara spela dom heta spelarna. Kan vi stå upp dom senast så har vi en god chans.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Olle: exakt, tyckte det syntes egentligen för första gången i lördags på Örebro att orken/fokusen försvann för första gången på det sätt det gjorde inför deras timeout, igår syntes samma tendenser långa långa stunder, förhoppningsvis fortsätter det imorgon.

När de inte orkar applicera sin tyngd som tidigare i serien så drar vi längsta strået spelmässigt
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Olle: Timrå IK har kört "rope-a-dope", Rumble in the jungle-style, och kört slut på motståndarlaget.

Hartmann är chef!
Låst ämne