1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582198 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2512851

Sv: Slutspel 2023
Stryparn: Oavsett om dom är trötta eller inte så kommer dom bäras fram av publiken på hemmaplan, så det bör inte läggas någon fokus på det öht.

Jag ber till alla högre makter att vårt älskade lag vinner ikväll. Alla inom klubben, alla fans, alla förtjänar detta efter 10+ år med att harva runt i olika serier, dålig ekonomi etc. Hoppas verkligen grabbarna i laget gör allt i deras makt ikväll, inte fuskar i backchecken, tar grisgörat framför målen, täcker skott och har lite FLYT!

Annars så är jag otroligt stolt ändå, och med rätt träning fysiskt och psykiskt tror jag att stommen har en otroligt hög högstanivå inom sig inför framtiden.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
jhnd91: Den enda risken att ni förlorar ikväll är om era spelare får psykbryt av att höra dom plastiga Örebroarnas enda ramsa eka hela kvällen (DET ÄR VI - SOM ÄR - ÖREBRO!) När ska Närke kötts supporterförening komma med något nytt är frågan? Tänk själv att behöva genomlida 26 matcher på hemmaplan varje år och lyssna på den jävla ramsan. Hade varit mer rättvist med en sjunde avgörande i Timrå ikväll, hemmapubliken var magisk i förra matchen.

Jag tror ändå att ni vinner, Örebroarna har nog fullt med hjärnspöken just nu och det kommer Lander, Dallas, EP, Lyytinen och Hartmann m.fl utnyttja till fullo. Ikväll studsar pucken äntligen er väg. Heja Timrå!
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
jhnd91: Ja vi vore värda detta efter allt hårt jobb i allsvenskan och jojjodansande upp och ner till SHL. Nu är det dags med denna stomme och en ny grym sportchef att sikta mot SM guldet. Steg för steg ska vi komma närmare. Ännu finns chansen i år. Ge allt för klubben och dess fanns. Allt som krävs för en vinst och en semifinal med nya publikfester och fina intäkter till klubben.

Forza Timrå IK!
Låst ämne