1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583055 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2518269

Sv: Slutspel 2023
RunarUp:

Har kommit på mig själv med att inte ha ett enda s k hatlag längre. Tror att jag hade det tidigare, men det spelar ingen roll. Däremot är jag missunnsam gentemot vissa lag. Vill t ex inte att ”nya” lag vinner en SM-titel så länge Timrå saknar den där pokalen. Det skulle kännas pinsamt på något sätt. Problemet är att det krävs så förbannat mycket för att gå hela vägen. Vi har ju inte ens spelat någon SM-final ännu, medan lag som Rögle och Linköping i alla fall har den erfarenheten. Kanske nu även Örebro inom kort.

Nåväl, HA-slutspelet känns alltjämt hetare. Väljer hela tiden att kolla på de matcherna istället. Blir med andra ord Mora vs MoDo ikväll. Fortsätter Bernhardt att producera? Håller Karlin ett lika fantastiskt brandtal som senast efteråt? Var ju rena parodin efter förra segern (eller om det var matchen innan?).
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
DJ Hemp: Och jag är tvärtom: hellre nya lag än gamla trötta Växjö, FBK, Frölunda och SAIK.

Kan "nya" lag göra det så kan Timrå se och lära av dom. Så ja, av alla kvarvarande lag skulle det vara roligast om Örebro vinner. Tycker jag.

Men! Jag, precis som du, föredrar slutspelet i HA. Där gäller det ju nånting på riktigt! När Timrå åkte ur blev jakten på sm-guld ointressant. Mycket för att det är tre trötta lag med och det fjärde är ett nytt lag som heller egentligen inte väcker några större känslor.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
DJ Hemp: Mycket handlar om målbild tror jag. Jag vet inte att jag någonsin under mina ca 45 år som supporter till Timrå IK hört att föreningen uttalat pratat om att man ska ta SM-guld. Den målsättningen är ju självklar för föreningar som Frölunda, Saik, Färjestad, Luleå, Växjö mfl. År efter år. Inte ens under vår "storhetsperiod" på 00-talet pratades det guld. Vi var alltid en outsider som skrällde om vi gick längre än en kvart....
Låst ämne