1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581395 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2522322

Sv: Silly Season 2023-2024
Modano: Fattar inte det här monumentala vurmandet för Walli. Absolut, han har varit toppen detta år, men det är ju precis i den roll han spelat. Allt snack om att han slarvats bort, misslyckande av klubben osv.. Vad exakt talar för att han skulle gjort det bättre högre upp i kedjorna?
De gånger han fått chans där har han varit osynlig. När det gällde som mest i slutspel var han totalt osynlig, ibland såg han t.o.m. nästan provocerande obrydd ut.
Är detta sånt ofantligt tapp?

Absolut att jag gärna fortsatt med honom i en 4e/3e. Men uppenbarligen har han högre tankar om sig själv, och med laget vi har finns helt enkelt inte det utrymmet.

Detta skrivet med all respekt! Tycker han var kanon i grundserien, inte alls i slutspelet. Tackar för den fina hockeyn han bidragit med och önskar lycka till i ny adress!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2023-2024
empa11: Haha ja fröken Andersson Boyes Lundin Alvarez är ju omöjligt att ersätta känn dig stolt 9+av inavel får ett till av mig DUKTIG
Låst ämne

Sv: Silly Season 2023-2024
empa11: håller med till hundra, folk skriker att han borde fått chansen högre upp men hur gick det för han när han väl fick det då? Han var absolut bra under säsongen i den roll han hade. Men vart hade ni tänkt att han skulle spela kommade säsong? I en andra kedja eller? Nja knappast. Den ignorans han visade under slutspelet säger mycket om spelarens karaktär, han visste innan slutspelet att han inte skulle fortsätta i Timrå av egen vilja.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2023-2024
empa11: Precis exakt så.

Han har varit bra i sin gnuggar-roll. Men när det blev uppenbart att parterna diskuterade och en oenighet om vart han skulle spela i hierarkin fanns tyckte jag att det var ett dött lopp. Hos Timrå IK ska Walli gnugga på. Vill någon annan förening ge honom en annan roll - fine! Lycka till!

Misstänker också att man var oeniga kring lönen också. Walli vill ha betalt för topp-lines, typ. Timrå IK vill ge betalt för en tredje/fjärde. Killgissning, givetvis. Men så känns det.

Walli: tack för gnugg delux och en jävla utveckling! Lycka till i framtiden! Om du nu går till SAIK och utvecklas till en topp-line-lirare och öser in mål; kom ihåg vilka som räddade dig från Djurgården!
Låst ämne

Sv: Silly Season 2023-2024
Juel in. Stenqvist och Walli ut. Okej!

Juel är ju en kanonvärvning. En målvakt på samma nivå som JJ vilket i sin tur borde leda till att dom sporrar varandra att förtjäna första spaden. Vi får en bättre målvaktsduo än vad vi haft på flera år.

Tappet av Stenqvist är surt faktiskt. En ung tekniskt back med potential. Började säsongen tveksamt, men andra halvan hade han fina siffror. Vilket talar om egentligen att han växte in i kostymen och vem vet hur bra han hade varit nästa år här? Men det får vi aldrig veta nu. Tack för i år Stenqvist!

Att tappa Walli....
Känns helt okej! Gillar Wallis tuffa, ruffiga spelstil. Klassificering publikspelare! Bryter mönster och gör oväntade saker. Men spelar väldigt hänsynslöst mellan varven och gör en hel del klumpiga beslut och saker på isen, vilket har varit hans största akilleshäl sen han kom. Kommer sakna honom. Men jag tror timrå blir bättre ett bättre lag av att släppa honom.
Tack för alla dessa år Walli, det har varit kul!
Låst ämne

Sv: Silly Season 2023-2024
empa11: Haha ja du tycker fröken Andersson Lundin Boyes Alvarez blir bra och bygga en 3-4 e ?
Låst ämne

Sv: Silly Season 2023-2024
empa11: nej han är ingen topp 6 spelare. Och kanske han hade accepterat att brunka i en 3/4:e kedja men för en högre penning, men ja mena ska vi sitta och betala 150-170k i månaden för en brunkare? Nej. Gillar Walli och hans spelstil men han är inte oersättlig direkt. Ger vi exempelvis Mieho några år kan han vara en sådan som växer in i Timrå kostymen och går i bräschen, spelar fysiskt och hårt, en publikfavorit helt enkelt.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2023-2024
empa11: Ja Walli gör sig bäst som brunkare.
Finns fortfarande folk här som tjatar om Lodin. Förstår inte hur man kan va så trögfattad?
Låst ämne