1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581827 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #252663

Sv: Tack
Jag måste väl säga att jag var ganska nedstämd efter 3e målet. Jag kände en stor besvikelse. Jag funderar varför jag är så besviken, jag borde vara nöjd och glad efter den här otroliga säsongen. Att vi tog 4 raka segrar i kvarten mot Luleå. Att vi gett Frölunda det hårdaste motstånd de kunde tänka sig inför finalen mot FBK

Men kort där efter tänkte jag tillbaka på säsongen. Och gud vilken säsong, jag har aldrig varit med om något liknande i hela mitt liv (förvisso inte så långt). Jag är så stolt över Timrå IK, jag är så stolt över Timrå IKs alla supportar, Jag har nog aldrig varit så stolt i hela mitt liv. Flertalet motståndar supportrar har öst beröm över mig och det härliga lag som jag hållit och kommer att fortsätta att hålla på, genom hela säsongen. Varenda gång har jag med all rätt sträckt på mig själv och sagt "Ja, vi är ju Timrå, och vi ger ALDRIG upp"

Och vi gav ju aldrig upp. Vi fortsatte att kämpa trots allas nedlåtande uttalande om oss. Vi köttade på som vanligt och bevisade för hockeysverige att vi finns och att vi var i toppen för att vi hade tänkt att stanna där. Förhoppningsvis gör vi en liknande säsong nästa år. Förhoppningsvis väljer de allra flesta i Timrå IK att fortsätta spela med oss även nästa säsong. Ser helst att Mikael Lind skriver på redan i morgon bitti. Känns som om han är den viktigaste spelaren i dagsläget.

Timrå IK för alltid i mitt hjärta!
Kommentera