1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581383 inlägg · 6216 ämnen

Tack

252774 · » Till forumet


Sv: Tack
HELT UNDERBAR SÄSONG!!!!!

Trots 4-0 förlusten så är man så oerhört stolt att vara Timrå fan.. Ni har gjort det så jäkla bra!!

Tack grabbar!!!

På återseende
Kommentera

Sv: Tack
VILKEN KANONSÄSONG !!!

Tänk att detta nederlagstippade lågprisgäng spöat skiten ur dom flesta "dyra" Elitserielagen och vunnit respekt i hela hockeysverige, det är helt KANON, Pengar betyder inte allt !.

Nästa säsong i ny hall !!! ?

---Och nu...Börjar...hm....Domustrappan !!!, har nån sett nåt ?

Timrå IK är dom bästa.
Kommentera

Sv: Tack
Tack, tack, tack för den fantastiska säsongen!

Satans roligt att få ha upplevt denna nerv, detta kringsnack, denna hausse, denna dramatik, detta erkännande, dessa rysningar, denna glädje, detta hopp, denna förtvivlan, dessa resor, dessa vinster, dessa sista hedersamma förluster-med-flaggan-i-topp.

Trots att vi faktiskt förlorade, så tror jag ändå att denna säsong kommer att ha en speciell plats i våra hjärtan för lång tid framöver. Oavsett framtida triumfer.

Men hörni, visst är det väl ändå så att på nåt konstigt sätt känns det väl ändå aningen mindre bittert att ha torskat med 4-2 i matcher mot ett "bättre" lag, än att förlora "på målfoto" i en sjunde och avgörande?

För övrigt anser jag att örnen ska förstöras...
Kommentera

Sv: Tack
Chief: Ja man är riktigt stolt över att vara TIK:are! Det var nästan så att man släppte en tår sista fem när det var stående ovationer från publiken..
Kommentera

Sv: Tack
Så var den här säsongen över, men vilken säsong det varit! Svider rätt rejält just nu, men den här säsongen har varit en lyckotripp. Vilket lag... Tack för allt!

Såg matchen på O'Learys i Gbg och det kändes så jävla tungt när jag insåg att det här var sista matchen. Men jag kände mig också oerhört stolt över publiken. Vilket sanslöst drag! Vilka hyllningar till laget!

Älskar Timrå IK - både lag och supportrar...
Kommentera

Sv: Tack
orion: Hade du byt mössa ?? det var nog därför vi förlorare..
du gjorde en sådan däriga riktiga mössindianare i egen hall ikväll !?! Släng bort till nästa säsong och plocka fram den gamla till nästa säsong !! STORT TACK LAGET för denna enorma roliga och framgångsrika säsong !! satan i gatan vad ROLIGT det här har varit !!! tusen hockeykramar på er !! Nu ska jag glömma bort vilka Krykov, Koskinen, Kouvinen är och bli lika överraska som i höstas !! Vila NU ett tag sedan march pannkaka in i barträningen
och fysträningen. EN Timråit vilar aldrig...
Kommentera

Sv: Tack
orion: Jepp, vi rockar vidare! När morgonen gryr i morrn bitti kan vi se tillbaka på ett fantastiskt halvår som kommer gå till hockeyhistorien! Och vi var med!

Halvåret då Timrå IK tog över titeln The Big Red Machine!

das boot goes on, whatever they say!

FORZA TIMRÅ!
Kommentera

Sv: Tack
DJ Hemp: Du skulle ha stått kavr där du stod i första, då hade vi varit i final snart... illa nog att Engström fuckade upp med tipset, et tu Brute?
Önskar Lärking en fin semester med ännu mer regelboksläsning och Absolut Gehör-vodka...(blindstyre)

Vi ses i augusti, eller i morron!

the beat goes on...(göreju!)
Kommentera

Sv: Tack
El Maco: Edsbyklubba ??? var ? på plan va de ingen nu tillhörande edsbyn....kanske fick de smaka anan klubba i omklädningsrummet av ditresta supporters från byn ;)
Kommentera

Sv: Tack
Redax 2: Mäktig symbolik där i den halva kaktusen!
Kommentera

Sv: Tack
El Maco: Been there done that. Undertecknad var på aktuell match och minnet från den är barn som skanderar "enånitti" ackompanjerande sig själva med urdruckna, risfyllda läskeburkar.
Kommentera

Sv: Tack
hassebo:

Jaji, okej... Har ju gjort ALLT för TIK hela säsongen och detta var ändå sista chansen, så givet att man kände sig grymt frustrerad och ville avreagera sig... Hatar feta s k matchvärdar!!!
Kommentera

Sv: Tack
Jag:

Hmmm... Såg du när jag blev ihopbuntad?! Klart som fan att man kände sig förbannad, jag älskar ju Timrå IK och jag kände att vi blivit jävligt taskigt behandlade under matchen...! Och DU...???
Kommentera

Sv: Tack
...varpå mitt vackra "finger" gjort av x förvandlas till något som ser ut som en halv kaktus...
Kommentera

Sv: Tack
Nu har ju jag precis varit på whiskyprovning (där ena representanten från buteljeringsfirman från Glasgow dessutom hade spelat fotboll i Ljustorp..! Jag mötte Lassie...) så det kanske påverkar men sorg är ändå svårt att känna ikväll. Ifjol blev vi sist och spelade kvalserie. I år har varit en enda lång triumffärd! Jag har fått snacka hockey med alla möjliga och blivit gratulerad ungefär som om jag själv vunnit matcherna. Laget har gett ett enda stort gigantiskt rödvitt långfinger till alla självutnämnda experter som trodde de kunde räkna ut allt genom att titta på tabellen föregående år. Man har visat att det fortfarande i dagens genomkommersialliserade värld går att lyckas utan att lägga ner massor av miljoner på spelarköp. Med vilja och revanschlusta går det fortfarande och det finns fortfarande spelare som hellre revanscherar sig än går till de rika klubbarna och fyller plånboken. Det finns fortfarande hopp för mänskligheten..!

TACK!!!

PS: Vad anbelangar DIF-iplinnämnden och en stor del av den svenska domarkåren:


x
x x
x x
x x
xx x x
xx x
x x
x x
x x

-
Kommentera

Sv: Tack
El Maco:

Ja, men nu buntade dessa jävla s k TIK:are iohp MIG i stället... Och jag vek faktiskt ner mig omgående, för jag ville hem!
Kommentera

Sv: Tack
El Maco: Jo, där var man med. Och i all förtvivlan går en snubbe in på mittpunkten (efter att Nyköping avgjort efter sudden) och drar av sig brallorna. Skulle man skratta eller gråta?
Kommentera

Sv: Tack
DJ Hemp: Forza bandy! Ryssarna fick smaka edsbyklubba
Kommentera

Sv: Tack
Vad har Nubben, Mike Lind, Danne Casselstål och El Maco gemensamt? Jo, alla var vi i Nyköping och fick däng play off 1 -97. Det mina damer och herrar var en tung förlust det.
Kommentera

Sv: Tack
DJ Hemp: Galning! Hahaha!
Kommentera

Sv: Tack
DJ Hemp: Coolt! Kan tänka mig att du buntat ihop alla räktrålare hur enkelt som helst.

Själv såg jag två perioder med en annan gammal bänkrensare på O´Learys. Känns tomt. Det gör det. Om inte annat för att jag hade en femtiolapp till 150 gånger pengarna på Expekt med Timrå som svenska mestare.
Kommentera

Sv: Tack
DJ Hemp: Ta det lungt!
Kommentera

Sv: Tack
Jag: Jag känner igen din reaktion . Visst fan är man besviken, det vore ju konstigt annars. Det ska aldrig kännas bra när man inte vinner, men tittar man över säsongen kan man inte vara annat än helnöjd.

Nu börjar det svåra, att behålla nyckelpersoner, spelare och ledare och förstärka laget. Risken är att mångmiljonklubbarna värvar sönder truppen, det finns ju redan tendenser och att nästa säsong inte blir lika fri från förväntningar. Det som talar för Timrå i framtiden är att man lyckats klara av att komma tillbaka till elitserien och etablera sig där såväl spelmässigt som organisatoriskt. Årets säsong är ett bevis på detta.

Tyvärr blir det nog mycket ekonomi som kommer att avgöra hur det går i fortsättningen, men så mycket positiv energi som det finns nu i Timrå IK har det nog aldrig funnits. Och det bådar gott...

Fy fan vad skönt det att vara Timråit. Vi har hockeykultur och historia, kunnande och moral och framförallt ett djävla bra hockeylag !

I med och motgång , Timrå IK är dom bästa !!!
Kommentera

Sv: Tack
Jag vill tacka frugan, barnen och alla andra här på Hockeysnack 4 och då inte minst TIMRÅ IK för att ni har haft tålamod med mig under hela den här säsongen. TACK alla!

En suverän säsong som man aldrig kommer att glömma i första taget. Ska bli roligt när man sitter och berättar för barnbarnen på gamla dar om säsongen 2002/2003 - Bragdguldet var inte långt borta denna gång - sanna mina ord.

Håckla the fat bastard och jag stannade givetvis kvar efter matchen och hyllade våra stora hjältar i Timrå IK - vilka grabbar - vilken publik - vilken match de gör ikväll även fast siffrorna blev en aning missvisande tillslut.

Uppror i hallen efter att Lärking dömde bort det viktiga 1-1-målet - det är väl just i denna stund det som kanske grämer en allra mest, såå nära men ändå så långt ifrån, halsdukar och flaggor viftandes för målet, och känslan att nu krossar vi Frölunda. Det var våran match det kändes bara som så. Då ser man washouten från Lärking och man slits mellan hopp och förtvivlan. Bortdömt - fy satan va orättvis idrottens värld kan vara ibland. Men det går över även fast det kändes otroligt frustrerande i detta ögonblick. Timrå IK ger aldrig upp och kommer igen till nästa säsong.

Många av dessa spelare har nu fått uppleva något nytt i sina hockeykarriärer - det kommer också nya hungriga spelare underifrån - hockeyn spirar i distriktet, framgång föder framgång det tar vi med oss till nästa säsong. AMEN!

Självklart så är också Frölunda värdiga vinnare och jag önskar de lycka till i finalspelet mot FBK.

Tack alla för den här säsongen - vi syns och hörs 2003/2004 mot nya mål.

Älska Timrå IK.................
Kommentera

Sv: Tack
hassebo: Jag känner inte ens ilska mot domaren längre. Under matchen var jag vansinnig men nu är jag bara likgiltig mot allt.. Känns inte som jag bryr mig egentligen. Hoppas verkligen det vänder till finalerna för det skulle nog vara roligt att titta på.... om man orkar...
Kommentera

Sv: Tack
Fy fan i helvete vad jag hatar Timrås jävla patetiska matchvärdar (eller vad satan de kallar sig)! Var på god väg att spöa upp hela VF:s bänk och de fullkomligt jävla usla s k domarna (hoppade över "spärren"), men blev "vackert" utvisad av ett par feta jävla äckel till "matchvärdar"! Jag satte mig snällt i bussen mot S-vall vid ställningen 0-4... Varför vill inga andra jävlar gör arevolution mot de s k "storklubbarna"?! Jag ville ju bara spöa upp Conny & Co, vad är problemet...!?

Säsongen är över och man fick inte slåss... Hata hockey, nu är fotbollssäsongen här! 3:a, okej... Men SM-guld var vad man ville ha! Grattis FBK!!!
Kommentera

Sv: Tack
Tycho: Jo, det är lite svårsmält ändå. Retar mig fortfarande på målet som döms bort av Lärking. 1-1 där och Timrå hade fått riktigt häng!

Har tittat på situationen massor med gånger och kan konstatera att 3-1 målet för Frölunda förra matchen var sååå mycket mer målgård! Men dömt är dömt! Hoppas nu för guds skull att Lärking plockas bort inför finalspelet, för Färjestads och Frölundas skull...
Kommentera

Sv: Tack
Jag: Jag känner fortfarande en stor besvikelse även om den mattas av. Under ca 1.5 timme var jag inte kontaktbar alls.
Fick för mig det ringde ett par gånger men jag vet inte säkert.
Jag HATAR att förlora och speciellt när vi faktiskt är värda ett bättre öde. Jag känner ingen glädje hur gärna jag än skulle vilja det.
Kanske känns bättre om en vecka, vi får se.
Att grabbarna har gjort ett underbart jobb under denna säsong är givet och ska ha all heder men det är inget jag gläds år nu. Tom blick och besvikelse kommer jag att känna ett bra tag framöver.

TIK:are i vinst och förlust
Kommentera

Sv: Tack
curpstar: Ja, jag har läst den. Så otroligt glad och rörd över att du tagit dig "tid" att skriva den. Fick detta av en annan Leksing:

Idag, kl 22:14
dalapatrioten P17 från Fredriksberg i Dalarnas län

Fyfan vad stort! STORT I TELL YOU! Jag kollade inte på matchen, bara några minuter i andra perioden (bl.a. när ni gjorde målet som blev bortdömt) men jag satte mig framför tv:n när matchen slutade. Och JAG RÖS SOM FAN! Det var otroligt härligt att se hur ni stod kvar i evigheter och hyllade spelarna. Knappt sittplats gick ju hem i början. SÅ STORT! Är bara leksingar å timråiter som skulle kunna göra ngt sånt där. Kan du tänka dig Wolfpack stå å hylla FBK efter en 4-0 förlust? Knappast va...
Kommentera

Sv: Tack
Jag: Du har väl läst krönikan på min hemsida?
Kommentera

Sv: Tack
Jag måste väl säga att jag var ganska nedstämd efter 3e målet. Jag kände en stor besvikelse. Jag funderar varför jag är så besviken, jag borde vara nöjd och glad efter den här otroliga säsongen. Att vi tog 4 raka segrar i kvarten mot Luleå. Att vi gett Frölunda det hårdaste motstånd de kunde tänka sig inför finalen mot FBK

Men kort där efter tänkte jag tillbaka på säsongen. Och gud vilken säsong, jag har aldrig varit med om något liknande i hela mitt liv (förvisso inte så långt). Jag är så stolt över Timrå IK, jag är så stolt över Timrå IKs alla supportar, Jag har nog aldrig varit så stolt i hela mitt liv. Flertalet motståndar supportrar har öst beröm över mig och det härliga lag som jag hållit och kommer att fortsätta att hålla på, genom hela säsongen. Varenda gång har jag med all rätt sträckt på mig själv och sagt "Ja, vi är ju Timrå, och vi ger ALDRIG upp"

Och vi gav ju aldrig upp. Vi fortsatte att kämpa trots allas nedlåtande uttalande om oss. Vi köttade på som vanligt och bevisade för hockeysverige att vi finns och att vi var i toppen för att vi hade tänkt att stanna där. Förhoppningsvis gör vi en liknande säsong nästa år. Förhoppningsvis väljer de allra flesta i Timrå IK att fortsätta spela med oss även nästa säsong. Ser helst att Mikael Lind skriver på redan i morgon bitti. Känns som om han är den viktigaste spelaren i dagsläget.

Timrå IK för alltid i mitt hjärta!
Kommentera

Sv: Tack
Tack för en fantastisk säsong, det har varit ett stort nöje att få äran att vara supporter till ett sådant kämpande lag.

De närmsta timmarna grinar man åt domare och millimetrar men det glöms snart bort och det som istället stannar på min och många andras näthinna och er Timrå IKs fantastiska säsong. Laget med stort L. En evighetsmaskin. Alltid uträknat och aldrig uppgivet. Timrå IK har gett sportens essens ett ansikte denna säsong. Kriga, kämpa och ha kul. Det är oförglömligt. Stort...nej gigantiskt! Det saknar motstycke i modern ishockey. Det bottentippade laget som revanscherar sig gång på gång och håller en jämn och mycket hög lägstanivå över hela serien sett. Vi visste att sagan skulle sluta, kanske inte ikväll, men någon kväll. Den här sagan bara fortsätter trots att detta kapitel kan avslutas med god nattsömn. Det var nesligt, det var grinigt, men det var friska viljor. Glädjen för säsongen i stort har förtjänats att uttryckas på ett stort sätt. Vi kan vara nöjda när vi ser tillbaka. Vi hoppas på en stunds vila för att sedan återuppbyggnaden av nästa års lag ska ta form. Jag hoppas laget känner att de vill nå längre nästa säsong och lägger in krut, sisu och vilja i liknande hårdträning som ifjol och med samma entusiasm och jävlaranamma.

Älska Timrå IK
Kommentera

Sv: Tack
Tack Timrå, för en alldeles underbar säsong.
Den bästa jag upplevt hittills
Tack!
Kommentera

Sv: Tack
Ett STORT tack till grabbarna för en lång och härlig säsong. Ni har gett oss många härliga och lyckliga stunder i ladan.
Kommentera

Sv: Tack
Vilken säsong grabbarna gjort,,,finns inte ord för den!!!
Nu slutar vi att deppa eftersom vi gjort en kanon säsong!!
TACK TIMRÅ IK,,,Ni är BÄST!!
Lycka till nästa år och kom ihåg att ni är suveräna:)
Nu tänker vi positivt över denna fina och oerhört starka säsong!
Tack ännu en gång TIK!!

Från en oerhört lycklig supporter!!
Kommentera

Sv: Tack
Tacka, tacka, tacka Timrå. Timrå IK ärdom somska tackas!
Tacka, tacka, tacka Timrå. Timrå IK ärdom somska tackas!
Tacka, tacka, tacka Timrå. Timrå IK ärdom somska tackas!

Ja den sången håller just nu på att klinga ut här uppe på Örnbacken. Ni kan skriva upp att det har varit stående ovationer.

Med lite perspektiv på vad som uträttats denna säsong kan man kallt konstatera.. BRILJANT.. från Kent-Kent-Anders till siste spelare. När jag slänger en blick i backspegeln skymtar Dalénhallen på Lidingö och pendeltåg till Märsta.

Vore kul/bra om Styf, Lind, Söderström och Åkerblom skriver på. Har en känsla av att Hallin hakar på Eldarn till SSK.
Kommentera

Sv: Tack
Buhuuää...*Gråta* Hockeyn är slut!!. Vad ska man göra nu??.

En fantastisk säsong har nått sin slutpunkt. Känns jobbigt... men samtidigt skönt. För vi kan lämna detta slutspel och konstatera att Timrå IK slutade på en bättre placering än Djurgården ;-).

No offence Challe B... Ja vi är bättre än Djurgår´n.

Tack för den här säsongen Timrå.
Ha nu en riktigt helskön sommar så ses vi i den nya Ishallen till hösten.
Kommentera

Sv: Tack
bajenmattias: Man friar om man blir knuffad, fäller om man står där innan. Felet Lärking gjorde var att han inte blåste av spelet för offide i målgården innan pucken ens var i närheten av målet och Carlsson stod i målgården. Sånt gör en arg. Men eftersom VF fick ett mål godkänt tidigare matchen så skulle det väl vara "rättvist" om Timrå fick ett godkänt. Men Lärking lärde sig sin läxa... Tyvärr för Timrå.

Jag tror Timrå hade vunnit om det målet hade godkänts... Men lite besviken på Kapanens insats också... Han skulle ju spika igen. Men på Kahnbergs mål skulle han "splitat" dvs lagt ut vänster benet helt istället för att sitta på det. Då hade han tagit pucken. Men Timrå gjorde ju en kanonsäsong som kommer bli ihågkommen i många år framöver. En riktigt STOR prestation. Till skillnad från "dom prostituerade" i Linköping. Som tjänar en massa pengar och uträttar noll.
Kommentera

Sv: Tack
Måste även jag få tacka TIMRÅ IK för en helt underbar säsong! Och lycka till Frölunda i finalen!
Kommentera

Sv: Tack
FreddanVF:

Ja faktiskt gör han det men han kan lika gärna fria som fälla i den situationen!!

Men hade Timrå fått målet så tror jag ändå Frölunda hade vunnit eftersom de var minst 1 nummer för stora idag!

GRATTIS till en väl genomförd säsomg om Timrå!
Kommentera

Sv: Tack
Kolla bortdömda målet på sporten nu.. han står i målgården innan dom börjar knuffas
Kommentera

Sv: Tack
Kontraktera Micke Lind snarast....annars!
Kommentera

Tack
Tack Timrå IK för en underhållande säsong!
Kommentera

252774 · »