1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #252684

Sv: Tack
Jag vill tacka frugan, barnen och alla andra här på Hockeysnack 4 och då inte minst TIMRÅ IK för att ni har haft tålamod med mig under hela den här säsongen. TACK alla!

En suverän säsong som man aldrig kommer att glömma i första taget. Ska bli roligt när man sitter och berättar för barnbarnen på gamla dar om säsongen 2002/2003 - Bragdguldet var inte långt borta denna gång - sanna mina ord.

Håckla the fat bastard och jag stannade givetvis kvar efter matchen och hyllade våra stora hjältar i Timrå IK - vilka grabbar - vilken publik - vilken match de gör ikväll även fast siffrorna blev en aning missvisande tillslut.

Uppror i hallen efter att Lärking dömde bort det viktiga 1-1-målet - det är väl just i denna stund det som kanske grämer en allra mest, såå nära men ändå så långt ifrån, halsdukar och flaggor viftandes för målet, och känslan att nu krossar vi Frölunda. Det var våran match det kändes bara som så. Då ser man washouten från Lärking och man slits mellan hopp och förtvivlan. Bortdömt - fy satan va orättvis idrottens värld kan vara ibland. Men det går över även fast det kändes otroligt frustrerande i detta ögonblick. Timrå IK ger aldrig upp och kommer igen till nästa säsong.

Många av dessa spelare har nu fått uppleva något nytt i sina hockeykarriärer - det kommer också nya hungriga spelare underifrån - hockeyn spirar i distriktet, framgång föder framgång det tar vi med oss till nästa säsong. AMEN!

Självklart så är också Frölunda värdiga vinnare och jag önskar de lycka till i finalspelet mot FBK.

Tack alla för den här säsongen - vi syns och hörs 2003/2004 mot nya mål.

Älska Timrå IK.................
Kommentera