1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2544309

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Ni har rätt grabbar. Hallam tog ut helt fel spelare. Lander är naturligtvis given. Även Omark och Wallmark mfl. Sedan behövs mer spetsspelare från NHL som kan göra mål. Nästa år bör de få vara med annars bör Hallam avgå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Nu byter jag till "rätt tråd" här, innan jag får pöbeln på mig på riktigt 🙈 Någon kan säkert häckla om att det finns en annan bok som passar bättre för dessa diskussioner, men det skiter jag i.

En annan grupp som bara förtjänar lovord är ju Deep Purple. Jag länkar till låten "Child in time", där temat är krig och omänsklighet.

Musik går ju att läsa eller tolka på olika sätt. Utifrån var en person befinner sig i ålder och mognad, kan göra en otrolig skillnad i hur man t.ex förstår en text.

Exempelvis levde jag resterande del av -80-talet och ända fram till förra året i tron att Metallicas mästerverk "Master of puppets", handlar om djävulsdyrkan och såna saker. Men drygt 35 år senare skulle även jag vakna till och fatta galoppen och lyssna mer på vad texten faktiskt berättar. Droger/drogmissbruk och allting som du har att kämpa med och vad som tillslut bryter ner dig.

Tillbaka till "Child in time" igen. Låten är nästan 10 minuter lång och visar egentligen bara upp den sjuka kvalitet och individuella skills som varje bandmedlem har. Man bygger hela tiden upp låten till det crescendot vi får i slutet.
Ytterligare en sak är att den här typen av musiker inte går att hitta idag. Bara ren musikalisk känsla och talang, 100%!

Men ska man nämna något som ändå sticker ut så är det ju John Lords orgelspel och sångresurserna hos sångaren Ian Gillan. Det röstspektrat han visar prov på här är på en helt annan nivå. Här har du inga effekter eller autotuning.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: sen är det lätt att vara efterklok, men Enroth? Den jäveln är ju helt omutlig om han är på det humöret! LJ tyckte jag gjorde en ganska slätstruken säsong i Frölunda!
Kommentera