1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577892 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2544562

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: inför säsongen tänkte jag att Växjö skulle rasa ihop utan Hallam men då vinner de istället guld med en annan head coach och Hallams Tre Kronor åker ur mot Lettland. Är det månne Växjös sportchef som är den riktiga hjärnan?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Mycket möjligt. Men årets lag var riktigt dåligt komponerat och om det ligger på Sams ansvar eller ej har jag ingen aning om.

Hade han fått välja och vraka på alla namn som finns oavsett skador och kontrakt kanske det blivit något bättre. Men fruktansvärt dåligt med karaktärer i landslaget.

Förr kunde man ju stoppa Sedinarna vart som helst i hierarkin och dom gjorde det dom skulle oavsett. Detroitarna kom efter tidig utvandring i SC trots skador. Foppa, J och K Jönsson, Mange Johansson med många fler kom från alla möjliga håll och kanter och bar tre kronor på bröstet med stolthet. Idag är det bara riktiga skojare till hockeyspelare som letar sig in i tre kronor.

Idag är det en ren jävla shitshow utan dess like kring tre kronor och pajas NHL sätter stopp för OS och missbrukar sin makt över Europas hockeyintresse. Sen tror dom att Global series slätar över deras jävla bullshit.

Bitterheten är enorm över hur svensk hockey och europeisk hockey ser ut.

Mvh surkuken
Kommentera