1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2547560

Sv: Apropå nånting...
Pinaceae: Biblar tycker jag är helt orelevanta så länge man följer svensk hockey regelbundet och har ett stort intresse för hockey och andra lag. När jag var ung så gillade jag dock bilarna och hade inte samma kunskap som idag, när man läser och lyssnar på allt man kommer över. Gjorde faktiskt ett undantag och beställde bibeln om Zlatan nu, men det är enkom för ett nostalgiskt värde.

Till Adams försvar så ska det ju sägas att han såklart inte sätter rubrikerna och att Expressen såklart har clickbait-rubriker eftersom kvällstidningar jobbar så. Men håller med om att det var ett argument.

Det jag menade var att Adam, Höken och Sanny har kunskap och skriver vettiga artiklar och analyser, kontra Sportbladet där det känns "tomt", beige och ibland självklart.

En sak är jag dock övertygad om, Timrå kommer vara top 5 i år. Maken till Timrålag var det längesen man såg. Backsidan är visserligen lite beige, men absolut inte dålig. Målvakter och forwards är fem plus rakt igenom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
SuneMangs: Fina forwardsnamn hos Timrå, men misstänker att de tömt kassan för just detta. Behöva tigga extra för att få ha kvar Eronen tyder på det. Lite kvar i eget kapital.
Kommentera