1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582471 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2552297

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Lite så faktiskt.

Vilka aktiva skulle man ens känna värdiga att hylla?

Elias Pettersson - Beror nog lite på hur hans karriär ter sig. Coolt att han delvis är fostrad här och konstant visar hjärta för klubben. Men har han gjort SÅ stora avtryck i Timrå? Vettefan. Men ponera att han är en gigant i NHL, som fortsätter uttrycka kärlek och gör reklam för klubben på distans. Kanske.
Blir väl lite fel att någon ska hyllas enbart på premisser att de blev världsbäst typ, men absolut att han kan vara relevant för detta.
Avslutar han i tallarna = Ingen tvekan.

Strålman - Klart man älskade killen när han var här. Men tycker inte avtrycket räcker.

Hardegård - Gjorde hela J18 och J20-perioden här. Har en 4-5 A-lagssäsonger med blandade insatser, men avslutade absolut bra. Om han gör någon fler session här och gör det bra, kan jag absolut tänka mig att detta kan vara aktuellt. Annars? En extra applåd sista bortamatchen hos oss, om det annonserats att han lägger av. Typ.

Erik Gustafsson - Hahahahhaa.

Rattie - Nä. Skulle isf varit i ett hypotetiskt scenario där det visar sig i framtiden att säsongen vi klarade oss kvar blev starten på vår storhetstid. Han var en gigant då, och stundtals A och O för att det gick vägen. Visade en otrolig kärlek för klubben och blev en publikfavorit. Men vi alla vet ju priset på den kärleken. Tveksamt om det någonsin blir relevant.

Nubben - När han väl pensionerar sig ser jag gärna en hyllning utav bara helvete. Västen i taket!

Freddan - Nä. Varm applåd för gott deltagande kan jag sträcka mig till.

Torines - Vette fan. Tror inte jag kommer på hur det skulle kunna bli relevant, eller ens mäktigt. Jävla fin grabb ändå som jag gärna haft kvar längre.

Kommer inte på några fler värda att nämna, då alla relevanta redan finns i truppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Erik Gustafsson är väl värd att hylla. Jag tycker vi trycker upp ett stort fett Tifo med alla årtalen han tagit guld med Luleå, istället för att ha valt Timrå. 😉
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Glöm a l d r i g Nollan! För bövelen. Där har vi en kostym som tamejfan ska upp i taket
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: EP junior? Klockrent tifo. Nu lät han spela hos oss om han spelar i Sverige igen, så det är ett icke-problem. Övriga, nja. Möjligen Nubben, men det har vi ju redan klarat av.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Glömmer aldrig intervjun med Elias efter att Växjö vann guldet säsongen innan han lämnade för Vancouver. De tydliga tårarna när han fått reda på att Timrå var klart för SHL var så äkta som det kan bli. Sökte på Youtube efter klippet men går tyvärr bet.
Kommentera