1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581725 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2553326

Sv: Apropå nånting...
Perreman: "Har vi ekonomi nog att förstärka med klass ifall toppspelare blir långtidsskadade? Inte direkt."

Försäkring kickar in efter ett tag, är väl på 80% eller mer, diskussionen har kommit upp tidigare (Ja om Wedin, läs inte detta och grina nu Zoogin).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Synct: hoppas och tror att det är så här och absolut inte jämföra med dom stora vargarna men nog tusan borde det väl finnas en budget att förstärka om det skulle inträffa att en av våra nyckelspelare går sönder? vi har våra intäkter kontra utgifter men nog borde väl vara att en del av utgifterna även gå till en viss form av buffert för oförutsedda utgifter precis som i privatekonomin? en summa som varierar utefter intäkter o.s.v tror inte Timrå är så naiva att dom ligger på gränsen att + och - ligger på noll. Det borde finnas pengar att ta in nån om det absolut behövs 👍
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: Absolut, men det tar ju ett tag innan den ersättningen kickar in. Betänk också tiden att faktiskt hitta lämplig ersättare, så det är oerhört mycket lättare för typ Färjestad att hitta ersättningsspelare än för oss, eftersom vi har en helt annan plånbok att rätta oss efter.
Kommentera