1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582413 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2553346

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jag får dock känslan av att det inte handlar om honom. Nog LaLeggia nivå på kontrakt där i så fall.
Det skall vara om Kapanen lyckas övertyga både ledning och sponsorer om Joulevi i så fall och att han vill hit vill säga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: fast om det inte handlar om Juolevi (eller liknande nivå) vad skulle det då röra sig om? Backar har vi ju redan så det räcker, finns väl ingen mening med en till om det inte rör sig om spets på hög nivå
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jag förstår faktiskt inte hur vi skulle kunna ta in Juolevi. Hur övertygar man ledningen att det behövs då vi redan sitter på, vad är det, 8-9(?) backar? varav 7 förväntas vara ordinarie.

Även med allt som talar för så känner jag mig inte särskilt övertygad om att det kommer bli något av det. Han är helt enkelt för dyr för ett Timrå som redan har ett färdigt lag.

Satsar vi på guld redan nu? Vi är inte som Färjestad som kan gå för guld varje år så vi måste satsa med lite mer omsorg än rik-knösarna. Så om vi satsar nu och tar in juolevi, kommer våran ekonomi vara trygg då om det blir flopp-resultat? Vi kan inte budgeta för mer än max en åttondelsfinal, och det tycker iaf jag känns lite äventyrligt. Kolla bara på LHC som alltid satsar på slutspel men aldrig når dit, ständigt i ingemansland. Våran ekonomi det här året klarade sig på stjärthåret bara för vi trixade lite med siffrorna och till nästa år behöver vi ännu mer i eget kapital.

Jag gissar väl att OM vi löser Juolevi så är det på premissen att ekonomin inte är i fara och då blir jag givetvis överlycklig. Han skulle höja våran backsidas ranking med ett par placeringar iaf. Är bara att be till Jesus, Buddha och Mohammed att våra sponsorer är sugen på en extra lång säsong i år. För någon insamling tror jag inte spelar någon roll, vi drar aldrig ihop över miljonen som kanske gjort någon skillnad och vad jag vet så har Timrå ingen privat-miljonär som supporter likt Luleå med Marcus "Notch" Persson som kan slänga in deg.

En annan sak som är positivt i Juolevi-historian är att vi har en riktigt jävla stor ambassadör i Vancouver i EP40. Han kastar nog in en hel del lovord om Timrå, inte mindre nu då storebror spelar för oss. Så kan ju kanske få honom på rabatt med lite önsketänkande, men oavsett rabatt eller inte är han nog dyr som satan ändå.
Kommentera