1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2553804

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Kan någon förklara för mig hur det kan vara ispremiär i morgon när de redan har tränat på is idag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
fermo: Nu har nog laget inte tränat så jättemkt på is hittills. Ej heller innan dagens pass. Och träningen idag var nog öppen gör alla att titta på. Tvivlar dock starkt på att så värst många var där. Skolorna har ju inte börjat heller. Så det naturliga i att några elever på Arenaskolan droppar in på lunchrasten och kikar föll ju också den här tiden på året.

Men man har väl under en väldigt lång tid valt att fokusera på en träning, en kväll, och just kallat den för "säsongspremiär". Förmodligen i syftet att kunna locka publik och för att på något sätt markera att nu har säsongen startat, nu är vi igång och inte minst för publikens skull, att visa på att Timrå IK behöver vårt fortsatta stöd. Laget klarar sig inte det här på egen hand utan att vi måste göra det gemensamt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
fermo: mm kan vara så att man från och med imorgon vill väcka liv i kopplingen mellan supportrar/publik och laget inför den stundande säsongen.

Det kanske man inte varit redo för med organisationen runt laget innan…

Vissa speciellt barn och ungdomar kan nog uppskatta en ”ispremiär” som start på säsongen.

Medan du och en del andra som klurat ut att laget sannolikt tränat på is en del redan men ändå är så pass engagerade att man skriver på supporter Forum mm kanske inte riktigt behöver den ”starten”

Ta det för va det är.
Kommentera