1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581625 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2557405

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Egentligen borde vi inte skriva en endaste stavelse mer om VL, hans varande i vår bok likaså som en förebild inom hockey är förbrukat, två gånger dessutom. Att han nu ber om ursäkt (igen) betyder noll och ingenting. Man gör det för att få slut på spekulationer och frågor, vilket också ligger i Oskars intresse att skapa lugn och ro för en tilltänkt bärande spelare genom att sopa under mattan och säga ”att nu vänder vi blad”.🤮
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Triathlet: Vad jag vet har han inte bett om ursäkt för fem öre. I det stora har han väl sagt "Vi skiter i det här nu, nu ser vi bara positivt på framtiden!"

Jättebra förebild, han kommenterar ju inte ett skit i att han brände förtroendet och gjort bort sig igen efter han fick sin andra chans, nu vill han vara förebild för andra som vill få en andra chans, hahaha.

Edit: Här är hans "ursäkt"
– Jag hoppas nu att kunna se framåt med positiva känslor och att jag kan vara en förebild för andra människor som har gått eller går genom en beroendeproblematik eller av någon annan anledning behöver en andra chans och som tar vara på sin nya möjlighet, säger Viktor Lodin.

Vad fan snackar han om? Får känslan av att han knappt bryr sig med det där nonchalanta svaret och ingen ursäkt öht.
Kommentera