1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2557976

Sv: Apropå nånting...
Nu är det stiltje igen. Tråkigt att vi inte kunde få tag på en bra match mot ett lag från SHL på försäsongen. Nu är de resterande matcherna bara Sundsvall, Björklöven och Modo x2. Tanken var väl att man skulle möta Luleå och Brynäs också va? Brynäs vill inte möta något SHL-lag och matchen mot Luleå vet jag inte vad som hände.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Ante förklarade det i ST med att Ske och Luleå spelar i CHL och då finns bara Modo kvar inom rimligt avstånd. Om vi skulle åka till t ex Göteborg för en träningsmatch skulle vi gå miste om en massa träningstid. Återigen, som många redan påpekat: har ingen betydelse att möta SHL-motstånd på försäsongen eftersom inget av lagen går för fullt. Det man försöker göra är att sätta kedjor och spelsystem, det kan man göra mot vilket motstånd som helst. Samma gnäll som återkommer varenda jäkla försäsong.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: både Luleå och Skellefteå spelar chl.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Nu hänger jag inte med, Modo spelar i SHL så vitt jag vet. Du vill att vi ska möta SHL-lag men beklagar dig samtidigt över faktumet att Brynäs inte vill möta oss?

Som precis alla andra år så spelar försäsongen väldigt liten roll, utan det är viktigare att hitta sin roll för nya spelare och värma upp hanlederna, och GÄRNA hamna på ett vinnande spår så man kommer in i säsongen med vind i seglen. Personligen hade jag gärna inte mött varken Luleå eller t.ex. SAIK på försäsongen, där det blir betydligt tuffare.
Kommentera